Один, два, три, чотири, п'ять. Як їх залякати?

Англія, здається, дуже страшна перспектива вторгнення арабітів з Сходу. Наступного року він відкриє кордони до болгарських і румунських народів. І оскільки мешканці цих країн все ще демонструють інтерес до острова, уряд Сполученого Королівства готує своєрідну антирекламну кампанію про британські реалії.
Концепція дії полягає в тому, щоб зібрати найбільш «крептивний» негативний і грамотно монтувати його в цілу плівку з вбивцем саундтреком і могильним коментарем. Тим не менш, про негативність Британки, здається дещо спотвореним виглядом. Як мінімум в плані цільової аудиторії. Що таке, якщо ви говоримо про безробіття, нічна погода, і навіть якщо паводок навіть самих нічних маринованих тонів, навряд чи вражає громадян з півдня Європи. І ви, і я, ймовірно, не зупиняю таких жахів. Знайди щось, щоб говорити.
Більше радикальних методів потрібні. Я не знаю напевно, але якщо, наприклад, таке формулювання питання Тарантіно з Guy Ricci, я думаю, що такий творчий тандем може скріпити такий пух, після чого корінні мешканці островів будуть панічними на континенті.
Так, я думаю в найближчому майбутньому, мешканці блаженного Альбіона матимуть можливість познайомитися більш широко з співвітчизниками Кустурки та Дракули. Сфера є наукою, теж.