1715
Блаженна романтика та сільгосптехніка
Простий тракторний драйвер потрапив на територію. Ну, я отримую запасних частин, які є, в принципі, в нашому порядку. Тривалий, швидкий і змістовний.
І тут приходить жорсткий працівник в зоні. І є, ми ведемо бізнес, закони та замовлення, істотно відрізняємось від тих, хто є безкоштовним. І почав він, в своїй простоті, щоб нігті себе до благородного, щоб говорити, партія. Добре, як забити її. Про нас Для благородного, подібного, і не в ранзі такого зв'язку, але різко рясні і смачні перекази, які надсилаються трактору - льоду там, всілякі м'ясні та інші делікатеси, як для в'язниці. І побачив усіх цих рад. І хлопець здається простим. Ну, Бог з ним. Вид прийнятий.
І після того, як він почав показати справжній інтерес у місцевому живописі. Я не маю на увазі, щоб зробити це самостійно. Я маю на увазі, заповніть картинку. Для хорошої пам'яті, щоб говорити. Ну, звичайно, він просить досвідчених людей, якщо він може захопити щось, бо він дійсно хоче. Ну, він не має проблеми. Що потрібно носити? Він сказав, що він дійсно любить собор. З п'ятьма куполами. Діти були маленькими стержнями цієї простоти. Далі ми з'ясували його. Ні, вони скажуть, що собор не вийде, але ми збираємось отримати вам картину будь-яким чином. Повернутися назад. Але в ранзі.
Ну, людина омолодився, в ранзі - так в ранзі, я в дружби з ними, kumetsya. Принесіть до оплати harcha невірно. Ну і місцевий рингер зробив його шедевром. І з благородних людей дуже серйозно попередили всіх мешканців, щоб, Бог забородав, в лазні, які не починали сміятися, змусити чоловіка в непристойності і йти додому.
І тільки в домашніх умовах в величезному утриманні він побачив своє життя прикраси. Трактор був дуже натуральним. Всі З п'ятилистим потоком.