Монро і Мароккан

У середині минулого року не тільки співачка Рожева стала матір'ю, але одна з кращих виконавців в музичній історії - 41-річний Мар'ян Речі. 30 квітня 2011 року на третій ювілей весілля закоханих, який чоловік Мар'ян Нік і дуже щасливий. Співачка сказала, що народження дітей, можливо, найщасливіший момент в її житті, але вона не планує більше малюків, тому що вона вважає, що необхідно адекватно підняти Монро і Мороккан, а сила для більш ніж двох дітей пара просто не вистачає.

Мар'ян і її майбутній чоловік Нік Каннон зустрівся з набором музичного відео для пісні "Bye Bye", який відбувся на острові Антігуа. Починали розвиватись на швидкості розбиття. Через два місяці, рапер і актор-учасник Ніка Каннона запропонували Р&Б diva. У той час, обережність, 38, щасливо погодився, приймаємо $2,5 млн діамантове кільце за участю Nick, 27. Не дивлячись на суттєву різницю у віці, Мар'яни не повернулися і весілля відбувалися 30 квітня 2008 року, також на островах, але вже в Багамах. По-перше, Нік прийняв, що він хотів би повторити церемонію шлюбу з коханою принаймні щороку.

"Би Би."

Але головний сюрприз чекав шанувальників співачки і раперу пізніше. У травні 2010 р. Мар'яни відмовилися брати участь в одному з фільмів, цитуючи погіршення здоров'я. У пресі відразу ж витікали ромби, які здавалося б, баррен (в медіа, як згасити цю тему, останній приклад - Beyonce) співачка стала вагітною! Набридло численних стрибків, догляд за цими даними, зокрема, додаючи, що вона стала вагітною, природно. Звісно, кожен був в невеликому ударі, як був випадок з Beyoncé Knowles, але після того, як він став зрозумілим, що Mariah був дійсно в цікавому положенні, чекаючи близнюків.

30 квітня в касареані (пара спочатку захотіла цей світловий захід, який відбувся на день весілля, який відбувся кілька років тому). Спочатку з'явилася дівчина Монро з вагою 2400 грам і висоти 45 сантиметрів, назва якого була на честь голлівудської акторки Марилін Монро, а потім хлопчик Мароккан Скотт вагою 2540 грам і висотою 48 сантиметрів, середнє ім'я якого є середнє ім'я батька і прізвище його бабуся.

Сертифікат про народження Монро:

Сертифікат про народження Мароккан Скотта:

Перші хвилини після пологів:

Нек і Мар'яна діляться фотографіями своїх дітей на офіційному сайті. До речі, фотографії регулярно з'являються, тому є багато з них.

Монро і Мороккан з батьками:

Monroe Краса:

І красивий Мороккан:

р.

р.

Р

Фото папарази:

614968р.

Незвичайна сім'я. Все дуже смачно!