Крісчель Шапбс.

Вона ще не двадцять, але Crischel Stubbs вже є повноцінною моделлю, учасником високої fashion-шоу. Вона була відкрита в Каліфорнії у віці 11 років. Але, звичайно, Crischel отримав серйозну роботу тільки після 17 років. Krischel був в індустрії моди близько року, тому сподіваємось, що вона просто попереду.

Крісчель Шапбс.

Крісчель Шапбс.

03039, Україна

03039, Україна

Крісчель Шапбс.

Вона взяла участь у виставках дизайнерів, таких як Vera Wang, Жан Павло Гомейєр, Diane Von Furstenberg та Vivienne Westwood. Її фотографії вже встигли літати половину світу і прикрасити найвідоміші журнали. В цілому, молода краса не тільки знає, як посміхатися чарівно, але знає, як жити її життя з гідністю і отримати найбільш з неї екзотичний вигляд.

03039, Україна

03039, Україна

Крісчель Шапбс.

Крісчель Шапбс.

Крісчель Шапбс.

Крісчель Шапбс.

Крісчель Шапбс.

Кришель є ще одним новим обличчям у світі моделей. Не тільки нові, але і досить цікаві. Не дивно, що вона була найнята для багатьох рекламних кампаній. Наприклад, кришель, який був відомий італійський модний фотограф Michelangelo di Batista.

Крісчель Шапбс.

Крісчель Шапбс.

Молода модель дуже проста в поведінці. Вона не чує дизайнерський одяг - вона воліє не виходити з неї бікіні, коли це можливо. І навіть якщо мова йде про її улюблену сукню, це її материнська сукня, з картиною ледібугів. Вона також воліє ходити босоніж, а не носити туфлі шпильки (що, очевидно, пригнічує її під час прогулянок).

Крісчель Шапбс.

Крісчель Шапбс.

Крісчель Шапбс.

Крісчель Шапбс.

Крісчель Шапбс.

Природно, з таким своєрідним підходом мама залишається іконою стилю молодої моделі. А іноді вона захоплює наряди Ralph Lauren. Її улюблені ювелірні вироби срібні і бірюзові ювелірні вироби. Якщо ви помітили, це краса карибів любить носити волосся в своєрідній мені: у всій своїй славі кучеряві неслухняні волосся.

Крісчель Шапбс.

Крісчель Шапбс. р.

03039, Україна

Звичайно, кришель не може без музики. «Я люблю слухати музику островів ... це нагадує мене додому. . ?

Крісчель Шапбс.

Крісчель Шапбс.

Крісчель Шапбс.

Кришель є абсолютно романтичною молодою жінкою. На прикладі роботи важко на катавлі і посміхаючи весь день, вона пам'ятає, як важливо посміхатися на її відбиття протягом дня. Вона любить веселку, тому що «це краще». Її девіз:
Життєрадісна робота в Україні.
Крісчель Шапбс.

Крісчель Шапбс.