Я ...

«Талент знайшов талант» – така незначна дивна фраза може бути характерна зв’язком між актриса Гвінет Пальту і солістом Coldplay Кріс Мартін, оскільки любов їх не базується на якомусь непривабливому пристрасному атракціоні, який був актрисою до свого колишнього хлопця Brad Pitt, їх відносини в першу чергу духовно. Вони як творчі люди, які повинні бути любими і мати когось, щоб захопити після важкого дня. Ну і тепер, що вони були разом протягом майже 9 років, вони можуть повісити не тільки один одного, але і їх два діти, які ви побачите в цьому пості.

На перший погляд, здається, що Gwyneth і Кріс зустрівся з дуже банальним, але навіть така зустріч може бути доліфікованою. Майбутня пара зустрічалася на концерті групи «Солдплей» (як ви розумієте Мартін на сцені, а Гвінет в залі). Перший крок був проведений акторкою, яка любила музику цієї групи і, звичайно, голос Кріса. Вона переїхала в гардеробну музиканта і сказав:

«Привіт, моє ім’я Gwyneth. Я дуже люблю музику. І я прийшов, щоб сказати, не один перед вами, замість вас, і я думаю, після того, як ви будете співати так ніжно і сумно про любов. Ви співайте те, що ви хочете почути в вухах, в тиші.
Не знаю, що відповісти на знамениту акторку, і вона сміхала і попросила автографа. Як ненав'язливо вони почали свої відносини.

Пара не давало, але як Гвінет, розчарував у чоловіків після невдалих романів з Піттом, ДіКапріо і Ben Affleck, і Кріс, який був простий хлопець, який не знає відносин з зірками першої величини, зрозумів, що вони можуть бути спільно і створити новий підрозділ суспільства. 5 грудня 2003 року в приватній весільній церемонії на півдні Каліфорнії.

Сімейні фото:

14 травня з наступного року народилася дочка Кріса та Ґвінета Apple. Назва дівчини англійською мовою означає «дослі», що викликає її маму приємні асоціації. Яблуня не падає далеко від яблуні, тому я не можу допомогти, але помітити, що Яблука є лише копія його батька (щастя буде, якщо вірити знаку), хоча є ті, хто бачить в ній тільки особливості відомого матері, які, хоча вона не любить говорити про особистість, але про її дочку сказав в інтерв'ю:

Apple - дівчина персонажа. І вона отримала від мене. І від Кріса вона має любов привітників - вона любить, коли люди сміються на її речі.

Я не хочу, щоб вона була актрисою, тому я кажу її, "О, ні, ви занадто розумні для цього!" Стати антропологом або чимось іншим. Але якщо вона наполягає, я, ймовірно, повторю її, що мій мама колись сказав мені: Якщо ви хочете бути актрисою, зробіть камеру закохатися з вами.
Фото Apple:

12 місяців після народження своєї дочки батько Гвінет помер, і вона впала в глибоку депресію. Ніщо зрадило її, і її чоловік повинен працювати важко, щоб випустити її, щоб залишити погані спогади в минулому і жити в нинішній день, честь пам'яті батька і говорити про нього тільки з посмішки. Гвинет здатний це зробити і став набагато сильніше, ніж раніше, і через рік (все це відбувається в рік) вона породжувала сина Мойсе. Хлопчик був названий біблійним характером. Народився 8 квітня 2006 р. в м. Кам’янець-Подільський в м. Нью-Йорк за адресою: м. Київ, вул. Гоголянська, буд. 2

Фото Мойсея:

_ Новини

Сім'я Кріса і Гвінета не так гладка, як ми любимо, але є труднощі в кожній сім'ї, тому я сподіваюся, що вони отримують через цю тимчасову кризу і ближче один до одного. Після всього дев'ять років життя разом з двома дітьми є міцною мотузкою, яка повинна бути підтриманою любов'ю, і якщо вона не, навіть він буде ламатися. Я думаю, що це ідеальний для одного (це важко судити з фотографій і відео, але я отримую це враження), тому я сподіваюся, що вони не втрачають, що вони зараз. До речі, Gwyneth 5 років старше Кріса (навіть, це ... для кліща).

Кріс і Гвінет:

р.