Evan Rachel Дерево: Цікавий

1,1 км Еван Рахель Дерево має утрудненене ставлення до співачки Марілін Мансон. Кілька разів вони з'явилися разом і дивилися, з'явилася інформація, яку Мансон запропонував актору, вона погодилася, але пізніше вступ був припинений. Але один спосіб або інший, відносини, які тривали з грудня 2006 року по жовтень 2008 року і з грудня 2009 по серпень 2010 року стали для Еван найяскравішим у своєму житті і божевільним виглядом Мансона вона дійсно любила.

«Все було так, щоб я втратив себе, але я насправді знайшов себе. Я ніколи не відчував себе більш комфортним у власній шкірі з Маріліном. Він божевільний, і мені, що визначення є кращим компліментом. Я сподіваюсь, що я однаковий. – Марилін Мансон

2,2 км За деякий час Еван мав аффе з кінорежисером Джемі Белл, який нещодавно зірвав в 3D-фільмі Стівена Спелберга Пригоди Тітін: Мистерія єдинорогу.

3. У У інтерв'ю з журналом «Esquire» в квітні 2011 р. Єван прийняв, що вона є бісексуалом і любить як чоловіків, так і жінок.

4. У Після старінгу в музичному відео Марілін Мансон для "Харт - Shaped окуляри", Деревина стала найвищою платною акторкою в історії музичних відео.

5. Умань Evan коментує U2 провідний співак Bono є однією з найсвіжіших чоловіків на планеті.

6. Жнівень Улюблений актор: Едвард Нортон.

7. Про нас Улюблена актриса: Cate Blanchett.

, Україна

8. У Еван може зірватися в фільмах «Інтерв’ю з вампіром» і «Елізабеттаун» замість Кірстен Дунст, але вона, як правило, об’єднала всіх своїх конкурентів (в тому числі краси Дерево).

9. Навігація Закінчила вищу школу в 15 році. вона була домашньою

10. Один з кращих друзів Євана є Nikki Reed, які ви можете знати з фільму Twilight і афіша з російським актором Pavel Priluchny.

11. Після підтвердження ролі в Superstar, Evan відмовився діяти, оскільки графік був трохи змінений. Вона була замінена актором Хіларі Дафф, для якого ця роль стала однією з найбільш значущих.

12. Evan Rachel Wood: Шин на вас Crazy Diamond by Pink Floyd

13.00 р. Еван – не тільки акторка, але й натхненна співачка.

Відео свого співу для Джорджа Клонею та Робіна Райта після Венеційського кінофестивалю:

14. Evan має чорний ремінь в Taekwon-Do.

15.00 р. Еван захоплює свою середню назву Рахель, але вона повинна використовувати її для того, щоб уникнути плутанності з іншими чоловічими акторами Еван.

16.00 р. В даний час Rachel Wood має 6 татуювань, два з яких присвячені її минулим зв'язкам з Марілін Мансон і Джемді Bell.

Ось три з 6 відомих нам:

123456наступна