На церемонії нагородження Американської кіноакадемії загинула коветовані статуетки, які тривало відбувалися на полиці, а стилістики відзначили найбільш видатні модні проходи цього року. Як досвідчений лак, зацікавився тим, що можна дізнатися з ікон стилю.
Україна
Першим уроком є те, що чим важливіше подія, тим більш класичний манікюр повинен бути. Тут варіант «яскравіше, краще» не буде доречним, але відварений.
Мерил Стереп взяв третій статует в жарозних нігтях, покритий щільним глянцевим лаком натурального кольору. Коли ви зносите золото плаття і ви тримаєте золочена нагорода, оголена може бути найбільш підходящим варіантом.
Один з любителів класичного прозорого покриття на нігтях середньої довжини був Тина Фей, зображення якого, до речі, за словами критики, був одним з найбільш невдалих. Хоча це більше про clumsy вирізання сукні, але це в моєму, надзвичайно любитель, вид.
Анджеліна Джолі також віддала перевагу нестарим класикам, хоча навряд чи хтось помітив це за всю гіп навколо іншого, не менше примирення, кінцівки.
р.
Улюблена дівчина Джим Каррі, швидко набирає популярність Емма Камінь зробив свій вибір в напрямку прозорої легкості. Принаймні на нігтях. Яскрава сукня повинна виглядати розкішно, але не провокативно, і крім діамантів, немає нічого необхідного.
18749918
Багато модних критик визнали цей вихід Gwyneth Paltrow її кращий червоний килимовий шоу. Для такої витонченої сукні вибір був очевидним - оголений, і, швидше за все, прозоре покриття ніж бежевий. Я ніколи не вважав його.
3610Р. 4200Р.
Дива в кращих традиціях старого Голлівуду, тому краще, що деякі з них називають її старомодним, Penelope Cruz обрали прозоре покриття на нігтях середньої довжини. Я не можу сказати, що вона виграла з неї, але якщо ви приклеїте до образу, це абсолютно.
261133
Ще один спосіб, але в одному напрямку, пішов зараз, набравши імпульс Мішель Вільямс. Вона вибрала відтінок оголеного, але глянцевого і абсолютно непрозорого. Для сукні яскравого кольору - більше ніж гідного доповнення.
Cameron Diaz вибрав природний відтінок не тільки для нігтя. Порошкове плаття і діаманти – це не те, що секрет до посмішки?
Фото: bellasugar.com/photobank.com