Фотошпалери

Буває, що ви подивитеся на наступне обличчя знаменитості і подумайте «навіть, це нічого, але її очі будуть ширші і її ніс...» З тих же міркувань при поєднанні обличчям знаменитостей, автор цих творень приступив з тих же міркувань. Робота досить творча, і що зловила свою увагу. Найкрасивіші оригінали. Неправи. У будь-якому випадку, подивіться на себе.

Ця дівчина є продуктом поєднання Zoe Duchanel, очей Емілі Блюнг, носа від актриса Amy Adams і чуттєвих губ кішки.

До речі, Zoe Duchanel може отримати це...

Якщо ви додаєте очі Lizzie Kaplan, ніс Katy Perry і рот Kat Dennings.

Я не знаю, якщо це обличчя добре або погано. Але можна відразу побачити, що основа для цієї зірки є Емма Камінь. Брови від Heather Morris, очі Анною Hathaway, ніс Natalie Portman. І губи нашого улюбленого Zoe Duchanel.

р.

Тепер у нас є співачка. Ріанна дала їй ніс і рот. Очі з Бейонце. На основі стала співачка - Кассандра Вентур, відома під назвою «Кассі».

Beyoncé може бути ідеальним фундаментом для такого створення:

Тільки її очі прийде з Кім Кардашян, її ніс від Megan Fox і її рот від Ріанни.

Якщо ви додаєте до Тейлора Момсена брови Меган Фокса, очі Ріанна, носа Ліндасай Лохана і уста Кассі, ви отримаєте це:

Чужий догляд Mulligan (з очей Зое, кейра Лицарлі ніс і Лана Дел Рей):

Найкорисніша зачіска Голлівуду з брови Keira Knightley, брови Olivia Wilde, ніс Liv Tyler і губи Емма Ватсон. І це все ще не вийшло...

3610Р. 4200Р.

Інше - це обличчя.

Natalie Portman додано очі Mila Kunis, ніс Анджеліна Джолі, губи Megan Fox. Я думаю, що це новий Голлівудський секс-символ.

І це приклад того, як найкращі чоловіки в Голлівуді не роблять кращого обличчя. У нас є Леонардо DiCaprio, Ерік Бана, Йосип Гордон, Левіцк і Бред Пітт. З ким вгадувати себе...

Тепер пройдемо у верхній моделі. Наприклад, Alyn Weber. Якщо додати очі моделі Patricia van der Vliet, носі Юлії Харлапанової та губи Євгенії Володіної, ви отримаєте нове обличчя в моделювальному бізнесі. Не найгірша частина.

Нікол Фокс з очима Шу Пі, ніс з Катерини Макніл і губи Ірини Шайка (виходить досить екзотичний обличчя):

Ор Тітка Миранда Керр, як це. І все, що кладуть очі Гайдена Панеттере, ніс моделі Ганта Лапіна і рот актриса Діана Агрон.

Далі кілька Victoria Secret Angels з іншими вухами, носіями та губами.

Ліма як Candice Swanepoel як emma watson

Candice Swanepole як Anna Selezneva як Rosie Huntington-Whiteley:

Rosie Huntington-Whiteley як Анна Selezneva як ana Beatrice Burrows:

р.

І інші моделі. Якщо ви перехрестите східну дівчину з Європейкою, ви можете отримати наступне:

Fei-Fei Sun як Невеликий, як Elsa Silvan:

Шу Pei як Katherine Mac Neal як Anais Mali:

Фріда Густавсон як Knightley як Astrid Berger-Frisby і angelina jolie:

Elsa Luyendyak - Кершав - Lapina - Groenveld:

Р

Я також вирішив зробити ідеальну модель для Victoria's Secret. І вона називала її Rosie Candice Marlo. На честь трьох моделей, які стали основою для колажу: