Любов Фасбендера

Вчора, Михайло Фасбендер провокував хістерію серед мільйонів своїх шанувальників по всьому світу вперше в світі (якщо ви можете сказати, що прогулянку в Нью-Йорку) з новою пристрастю. У деяких джерелах вона вказана як «переважна дівчина», але насправді тут нічого загадкового. Улюбленець Михайла – його партнер у фільмі «Шame» – Ніколь Бейшер. У кіно, сексуально застрахований герой Fassbender Brandon спробував побудувати нормальні стосунки з персонажем Nicole Marianne. На відміну від свого персонажа михаїла себе здається успішним.

Крім того, цей вибір доводить, що Fassbender є істинним для своїх уподобань. Ми хочемо, щоб уникнути всіх назв racist тут: На англійській мові є красива експресія жінок кольору, але для браку російських аналогів я кажу, що Михайло завжди віддали перевагу чорному дівчатам, приклади яких ви побачите пізніше.

Перший публічний зв’язок Михайла з’явився на радіолокаторі папарази та журналістів кілька років тому з «модель». Лука Бресель У парі зустрілися з набором неслухняних бастерів, коли Lizzie прибув на комплекті з її дворічною дочкою від кінопродюсера Lauren Bender. Андрій і Бендер вже не разом.

До краси зустрілися з актором Терренс Якард, і за деякими джерелами, навіть з Леонардо ДіКапіо.

Тут ви також можете згадати брудну історію про те, як вона нібито пішла до суду, стверджує, що Михайло збив її. Я вже писав більше про це в цій статті. Я, як правило, не вірити, тому що Lizzie дуже схожа на жінок Kanye West написав його хіт Golddigger про.

Навіть в контексті цих виписок видання, які з'явилися після церемонії «Золотого глобусу», що Михайло і Ліцей мав одну нічну відмову. Одна з інших слід явно виключити:

Зое Кравітц, який почався на X-Men: Нове покоління, встановлене восени 2010 року. Перший і, можливо, останній раз пара побачилися разом, був у травні 2011 року, тільки до того, як фільм був випущений.

І вже у вересні того ж року, за якусь дивну причину, Zoe супроводжував Майкла до кінофестивалю Торонто, вже у відносинах з Пенн Бадглі з Gosip Girl, яка продовжує цей день.

р.

І нарешті, nicole Behair.

Американська акторка 27 років. Отримала вчену освіту в престижній школі сімейного відпочинку. Її дебютний фільм у 2008 році був драмою «американський Віолет», в якому Нікол відігравав основну роль – одною матір’ю, несправедливою з наркоманією. Про це заявив пара телевізійних ролей та інша незалежна драма.

Футдж з nicole і michael від Shame. Я був дуже вражений як з них.

Актори на прем'єрі фільму з режисером Стівом Маккоролем.

Михаїл дивиться більше, ніж щасливий: Хочу побажати вас і щастя.