Крістіано Роналдо Jr.

Несподівано для всього світу 17 червня року до останнього, Крістіано Рональдо, найкрасивіший, сексуальний і дорогий футболіст в світі (це не моє уявлення, тому кожен пише) мав сина. Але він не народився в подругі моделі Рональдо, Ірина Шайк, але, згідно з португальською пресою, американський сурогатна мати. Ірина скромно писав на своїй сторінці Facebook «Мій дружець мав сина», а пізніше, за родичами Рональдо, просто захочився щастям. Весілля Рон і Ірини не далеко і, ймовірно, Cristiano Ronaldo Jr. скоро буде не тільки батько, але і мати, тому що сурогатність не залучає спілкування з рідною матір'ю з дитиною, що народилася за гроші, і дитина бачив її пару разів в її житті (футболіст оплатив близько 20 мільйонів доларів за народження дитини). Так давайте знати Ronaldo Jr. трохи ближче.

Невідомо, де народився маленький Рональдо, але відомо, що народження сина Крістіанано оголосив 3 липня, тобто через два тижні після його народження. Перш за все, кожен вирішив, що інформація про раптове батьківство футболіста була помилковою і офіційному сайті Cristiano був просто зламаний хакерами, оскільки через деякий час після публікації зникли щасливі новини. Але всі хіп загинув, коли футболіст з усіма відповідальністю сказали, що він став батьком і має намір підняти сина на себе, сподіваючись, що він буде слідувати за його підступами і додавши, що він покладе максимум зусиль до цього. Хлопець народився міцний (зваживши 4 кілограми 200 грам) і здоровий, тому батько його може серйозно розраховувати на те, що його син стане ще кращим футболістом, ніж сам, і ніхто не гравець, як Мессі буде стояти в своєму шляху до престижної футбольної премії з назвою Golden Ball.

КСНУМКС Яр. з його бабуся і тітка:

, Україна

р.

Вже другий, але не менш талановитий (Я особисто віддаю перевагу грі Рональдо, ніж Мессі, хоча я не футбольний спеціаліст, але тільки футбольний коханець), футболіст невагомий, що він став батьком, але через його зайнятий графік (Ліга Чемпіонів, внутрішній чемпіонат і численні рекламні зйомки), він не може пропустити навіть кілька днів для сина. Але іноді він все ще відвідує сина.

Cristiano Ronaldo Jr. з батьком:

Тепер виховання дитини займається бабусям і тітом (як ви зрозуміли з першої фото в пості), що допомагає недосвідченим в таких питаннях Ірина Шайк. Це вже зрозуміло, що Cristiano Ronaldo jr. виглядає як копія батька, але чи стане він футболістом або не складно сперечатися. Ми чекаємо вас на поле, дитина! :

727468р.

Крістіано не стержає і виводить багато цілей до сина. З зовнішнього боку, він виглядає неймовірно милий!

Р