Прогрів наших органів

Понад два найбільш зростаючих підліткових сагазів (Я про Гаррі Поттера і Twilight). Правда, фінальна частина «Twilight» буде мати ще одну другу частину, але якщо ви подивитеся широкими, вони вже мертві. «супутник» Соги Поттера можна назвати нещодавно запущеною «Hunger Games». Але наступник «Твілай» ще на сцені зйомок. Ми говоримо про фільм «Теплиця наших богів», який також буде знятий на майстерні краси. Нереальна любовна історія. Просто не здивуйте: любов один одного буде красива крихка дівчина і зомбі.

Вентилятор мистецтва

Ні, це не все, що погано: Glavheroine не впаде в любов з запахом, знежирюючи зомбі. Зомбі в цьому фільмі цікава тема. У романі Ісаак Маріон (який, до речі, не є професійним письменником, але звичайний блогер, і роман є його “pen test”), зомбі є люди, які постраждали від невідомого вірусу, організми якого фактично мертві, але деякі сили змушує їх працювати швидко, думають сенсільно і відчувати голодний. У романі Маріона, як в канонах зомбі-мові, живі корпси харчуються на м'якоть людини. Зустріч Главо, від імені якого залишився тільки один лист Р, з Главорином - ще живу дівчину, названу Юлі, відбувається за цікавим способом: він з'їдає свого хлопця, але Юлі не може вбити, адже любов прокине в своєму серці (одноразово!) ...

Кришка роману

р.

Сцени (з них ще кілька)

Р

Опис сценаріїв може бути гага-ха, але ті, хто читає книгу (Я не читаю його) стверджують, що Теплиця наших Богів є дуже хорошим прикладом романтичної історії жахів. Тепер для самого фільму. Для кінопристосування роботи Маріону взяв режисер Джонатан Левін. Julie і зомбі названий R буде грати на Teresa Palmer і nicholas Holt. Це не топ, але досить відомі молоді актори. Palmer starred в I-Fourth і The Sorcerer's Apprentice, Holt в молоках і X-Men. Перший клас.

Р

Іван Малкович зіграє Генеральний, батько героїні Джулі

Модель Anali Tipton гратиме Нора, юлі подруга

Той факт, що дискуровані мене є те, що кіно tagline показує, як Twilight зустрівся з Зомбі названий Sean. Якщо це дійсно офіційне слоганство, то воно пахне як пародія. Але перед випуском фільму ще довго (світня прем'єра 1 лютого 2013 року) – можливо, це змінить. В цілому, якщо ми вижити кінець світу, ми будемо йти на кіно для зомбі любов історія.