Bingham Hawn Беллами

У віці 32 актриса Кат Худсон є матір двічі. Актриса має два сини: Ryder Russell Робінсон, народився 7 січня 2004 року, і Bingham "Bing" Hawn Bellamy, народився 9 липня 2011 року. Дитина Бінг – єдиний «спільне створення» двох творчих особистостей акторка Ката Худсон та вокалістка гурту «Музей» Метью Белемі. Він народився минулого літа, хоча на початку своїх батьківських відносин, ніхто не міг уявити, що екс-подруга рок-музика Кріс Робінсон, актор Овен Вілсон і цикліст Ленс Армстронг дав чоловіка, як Матвія, оскільки всі вважали, що він не був ні її тип, ні вона його тип. Але протилежний конверж, так що Кате і Мат вже 2 роки і щасливо піднялися як сини.

Актриса і музикант зустрілися на концерті гурту «Радіоголова», вентилятором якого є Кате, а спочатку не прикріпив важливість цього автопаркінгу. Гудсон не знав ім’я хлопця, оскільки Матвія була введена до неї просто як друг радіокерівського вокалу Tom York. Але після того, як витрачати весь день разом, не тільки дізнався ім'я Беллами, але і зрозумів, що там був іскр між ними. Перший крок у своїх романтичних відносинах був зроблений Матвією, який зрозумілий, що він просто не може бути друзями з такою гарною, розумною і доброю дівчиною, як Кате Худсон, адже любов був в повітрі. Вони були разом з тим.

Багато людей кажуть, що вони ніколи не бачили чоловіка, як Матвія навколо мене. Але я не думаю, що вони знають все про мене. Я люблю, щоб висловити себе. І не приховує своїх почуттів. Він дуже комунікативний.

Метью і Кате:

р.

Відносини почали відразу після того, як закохані дізналися, що вони чекали на додаток, і це сталося всього за шість місяців, вони відразу ж придбали особняк вартістю $ 3,5 млн. «Сімейний гнізд» Худсон і Беллами дивляться після великого догляду і зупинилися в просторому будинку з п'ятьма спальнями, шістьма санвузлами, декількома вітальними кімнатами, басейном і звичайно дитячою. В той час як пара чекала дива, було більше і більше звітів у пресі, що Матвія була далеко від того, що він здавалося. Так екс-подруга Матвія Софій Блоксам, які Белламі залишили на Кате Худсон, коли Софія була вагітна, попередила актриса:

«Матт має проблеми з лояльністю. Не лякати. Подрібнюється чарівність, бути обережним. Я був вагітним і він просто раптом ігнорував мене. Я відчував себе безпечно з Матвією, ми говорили про наші відносини. Я думав, що я знайшов мій князь, і нічого не може відокремити нас. Тоді я дивився Інтернет паводок з фотографіями Матвія і Катате. Метью зрадив мене. Він прив'язував мене до себе, сказав мені, що це стосунки триватиме і що він ніколи не зашкодить мене.

Але Худсон зарекомендував себе розумним і не слухав екс-подругу Bellamy, але просто насолоджуючись вагітним станом і коханим людиною.

Метью - це велика людина і, всупереч всім думкам, для мене саме те, що має бути ідеальний чоловік.

3785815

9 липня 2011 р. в одній з клінік Лос-Анджелеса народився син Матвія і Кате Бінгем, ім'я якого обрано не випадково. Bingham - це материнська назва мами Bellamy, крім того, Bingham був ім'ям батька Курта Руссела.

Перша фото Бінга, розміщеної на Твіттері, батько з прибором "Сімейне життя".

Мої батьки тепер у сьомому небі. На тиждень після народження сина Беллами вівся:

«Я так щасливий! Мій син Бінгем (Bing) Hawn Bellamy був народився. Народився 9 липня і зважився 3,52 кг. І мама і дитина відчувають себе чудово. Мама - справжній герой. Бінг народився після 4,5 годин важкої праці

Старі фото Бінга та його батьків:

Нові фото Bing і Kate:

Я сподіваю свою сім'ю idyll прослужить багато, багато років, особливо з їх об'єднання зв'язує не тільки Bing, але і найдовший син Кате Рибар, який Bellamy вдалося любити себе власним.

Кейт і рідер: