Легуон пан.

Неважливо, як diligently Layton Meester кладуть на список «найкращих жінок» Я вірю, що вона досить належить до списку найстильніших і красивих. Нехай інші будуть сексуальні, і стриманий стиль і приємний зовнішній вигляд Layton робить її реальною леді. Я не відкрита Америка, говорячи, що Містер був відомий своєю роллю в серіалі «Дівчина-Госіп» і вона грає там, як я зрозумів, не зовсім позитивний характер, який періодично лікував стилістики (Я не схожий на її серійний стиль на всіх). Як для позаекранного життя, зовнішність Левитона в громадських місцях в красивому взутті завжди відрізняється елегантністю, жіночністю, але при цьому сучасністю. Давайте подивимося, як вона ручить її всім...

На всіх учасників цього телевізійного проекту відмічено стоий епізод серії «Дівчина Госіп». Святкування в Нью-Йорку приймала гарну Лайтон. Для цього вона кладе на цікаве білосніжне плаття і красиві сандалі, прикрашені безліччю дивно тонких блискучих стрічок. Джиммі Творчий потенціал Чу повністю розкриває в цьому гламурному взутті, натхненному дорогоцінними кабачками і красою ранкового неба. Природно, при створенні цих взуття не було використаних ювелірних виробів, але тільки їх імітація, але ці сандалі виглядають не гірше. Середня вартість цих взуття становить 40 000 рублів.

Яскраве взуття на платформі бренду «Барис» з колекції курортів в 2012 році, Leighton wore до одного з заходів у вересні минулого року. Потім ці сандалі, прикрашені різнокольоровими намистинами, були доступні тільки за попереднім замовленням, тепер їх можна придбати навіть зараз, сплачуючи 22 000 рублів. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.

,00 гривня

На 36-му Міжнародному кінофестивалі в Торонто Містер з'явився як зразкова школярка з Англії, але розбавив загальну тяжкість з безліччю браслетів і взуття на замшевому танкеті від П'єра Харді. Це єдиний час Layton вибрала танкетку. Варто відзначити, що ціна цих чорно-рожевих взуття дуже скромна - всього 6000 рублів.

На майданчику з цікавим верхом від Brian Atwood, Leighton wore до заходу, присвяченого виходу нових парфумів Vera Wong, обличчя якого була актриса. Вибір красива, фото відразу викликає асоціації з ангелами VS, хоча все більш гідне тут (не латунь і напівприховані тіла).

р.

П'єр Харді взуття, прикрашене імітацією діамантів, актриса, що веде до 2011 MTV Movie Awards. Не дивно, що Містер вибрав цей образ.

Простота прогулянка по вулиці може бути стильним. Це один з кращих прикладів цього ... Вера Вонг Сандалії з декількома кріпленнями я дійсно люблю, тому що вони зробили зображення ідеально підходить для пізньої весни, наприклад.

р.

На заході, присвяченому найкращому модному журналі в світі «Вogue», Леайтон з'явився в простому образі, який був прикрашений сережками, браслетом і звичайно взуттям! Взуття з колекції H&M's 2010, г. "дикий" в Нью-Йорку в одному з найстильніших сторін року.

р.

Бежевий бавовняний взуття з весняного/літнього 2011 року Колекція є найвищим пріоритетом для Державної будівлі імперії. Туфлі, як якщо створюється сама природа, вартість близько 20,000 рублів.

Надзвичайно незвично для звичайної моделі поціновувача взуття «Салсбур» від Крістіана Лєпіна можна побачити на Leighton Meester на початку минулого року в модній колекції Mark Jacobs. Вартість цих сандалівузлів, виготовлених з suede, не полягає в тому, що вона не відходить від ваги, вона міцно стоїть на дуже адекватному положенні від 15 000 рублів.

Оксамитове взуття з колекції Браян Atwood the рік до останнього, leighton продемонстрував на вулицях Нью-Йорка. Дівчина завершила дорослий образ з цими високе взуття, яке в свою чергу прикрашають декількома стразами.

На Містері, коли він сказав Джиммі Фольон на своєму шоу субота Night Live. Чи готується Левон до кінця світу? Дуже дивні сандалі, але металеві каблуки, майданчик і прикраса зверху не дозволяють вийняти очі від них.

Чудовий Layton і ідеальне взуття. Туфлі від Джиммі Чу чудово доповнили образ актора на церемонії «Золоті глобуси» у 2011 році. Модель «Запіра» має відмінні риси відрізки – м’яка основа замші, прикрашена кристалами Сваровських, супер високим каблуком (14,5 см), а ціна – 40000 рублів – не так високо для такого створення.

Стара людина Джей Лено, який у своєму 61 році займав своє шоу на американському каналі (що хороша людина), ймовірно оцінив фігуру красивого Левитона. Коротка сукня з вирізом відразу ж хочу розглянути, але замшеві черевики від Christian Laboutin якось втрачені, хоча, можливо, це було б.

Для цього образу Лайтона я особливо зацікавлений, тому що тут вона зовсім інша. Фемінін і сексуальний одночасно. П'єр Харді взуття на смугастому танкетці з весни 2011 колекція захопила мене, але Харді має багато хороших взуття і Leighton користується носінням їх.

Червоний або чорний, чорний або червоний? Лайтон вибрав чорні черевики з колекції Миколая Кірквуд 2010 і не втратив, тому що з її нарядом вони виглядають трохи краще, ніж буде виглядати червоним. Іноді яскраві плями неспроможні.

Я просто люблю випадкові зображення, такі як це, так що я хотів бачити Layton на New York Fashion Week. Мереживе взуття від Derek Lam відмінно підійде до наряду Leighton, особливо, так як навіть взуття Mister вдалося доповнити білими шкарпетками. Дуже хороший. До речі, таке взуття можна придбати за 8000 рублів.