Міранда Керр

І знову, подивіться на останні зображення найстильніших зірок. Цього разу на денному – повсякденний стиль Мирани Керр – мати, дружина та модель.

9 лютого

Миранда і син Флінн прогулялися вулицями Австралії. Не випадково, що модель росла на її історичну батьківщину з її сином, адже всі Керрські родичі живуть в Австралії. Для прогулянку по чистими зеленими вулицями, Міранда вибрала легкий наряд - біла куртка, морська куртка, плісирована гірчиця спідниця, а також лосося-барвне взуття. Все стильно і модно в якості звичайного. Фланн одягнена як молода мама (примітьте його смугастими гірками, які чудово гармонізують сорочку Миранди).

13 лютого

Миранда майже 29 років, але вона виглядає як молода дівчина. Це особливо вірно, коли вона носить плаття, як це. Синє плаття з білосніжними орнаментами чудово поєднується з сандаліами кольору очере та елегантною сумкою. Правда про сумочку я не так впевнений, тому що на мій погляд краще вибрати бежевий мішок над плечем з бахромою. Секрет «кінної молоді» Міранди, за її словами, в самодогляді та любові.

14 лютого

Модель виходить з будівлі в Сіднеї, Австралії. Найкрасивіші образи Міранди, як сидять штани! Це в основному завдяки відмінній фігурі молодої мами, яка швидко потрапила в форму і вже готова до наступного шоу VS. Не дивлячись на те, що Адріана Ліма, ні Алесандра Амбросіо, які в даний час чекають бути додані сім'ям, будуть в цьому році, і Міранда може знову стати основною зіркою коту. У цьому простому і зручному образі я відмітив успішне поєднання кольорів.

28 березня

Миранда і її чарівний син в аеропорту Сіднея. Похід в Лос-Анджелес, Керр вибрав чисто американський образ – «морська куртка», штани під шкірою і великим сумкою для шкарпеток. Оздоблений зображення з великими келихами. Flynn - це просто живіт, одягнена як завжди акуратно, але сорочка неприпустимо.

Таке місце, в той же день, але мама і син чітко ізольовані. Миранда носила дивний вовняний светр, який не схожий, і так, щоб Флінн не замерзнув догляд за матір'ю, в стильному сірому витяжці, в якому син Орландо і Миранда виглядає набагато краще, ніж в тьмяній футболці з останньої фото.

29 березня

Гарний Миранда користується сонячним днем в Л.А. Це так просто і красиво! Джинси ідеально підходять!

1 березня

Модель в об'ємному чорному комбінезоні в LAX Airport. Він виглядає похмуро, але це модно.

5 березня

О, Париж, Париж... У модному капіталі привітав стильний Miranda дуже тепло, тому настрій хороший. Цей образ не так добре для мене, як кілька попередніх, але Міранда знає, як одягатися красиво навіть без допомоги стилістів. Шапка, черевики і які сумочки шкарпетки чудово поєднуються один з одним, але ось клоак або светр (?) Я збираюся в своєму місці.

6 березня

Миранда прибуває в готелі Бристоль в Парижі в супер-стильському образі моделі. Речі сидять на Міранді, як ін'єкційні, але потовщики повинні бути видалені, тому що наступний фото показує, що без нього буде набагато краще. Вона одягнена в останні моди. Це модель.

12 березня

Миранда і дитина Flynn голова в Нью-Йорк на сніданок. Я хотів би сказати, що Flynn є найкрасивішою дитиною в Голлівуді.

12 березня

Це перший раз я бачив Керр носіння кросівки, тому це щось нове для мене. Я не думаю, що сірий светр йде з червоними кросівки в будь-який спосіб, але ці речі не погані. Флінн чудово одягається, його капелюх підходить йому, а батько Орландо.

12 березня

Миранда прогулянку по Нью-Йорку на ніч. Ми вже бачили половину одягу на моделі (мішок + джинси), але пальто є новим і дуже красивим.

15 березня

У стильному повсякденному образі модель надходить до стоматолога. Цей образ є чудовим і найголовнішим не протипоказаним рухам, які в стоматології іноді важливо.

р.

17 березня

Miranda і Flynn повертатися до квартири Манхеттен. Прості і смачні. Я любила сумочку miu-miu, червоні брюки і вираз обличчя Flynn.

19 березня

Миранда знову відвідує стоматолога. Тепер вона оплачена для спідниці джинсу, що показує довгі ноги. Крім того, вона носила чорну довгу куртку, зверху з візерунком і її улюблені моделі пів взуття. Так само зношуються майже кожен день Рося Мисливця-Білілі, друг Керра і конкурент.

р.

20 березня

Модель надходить на бізнес-зустріч в Нью-Йорку. Бізнес-знімок просто для цього випадку.

,00 Р

22 березня

Стильний Miranda виходить з квартири в Нью-Йорку. Я люблю таку свіжість. Зображення не перевантажується і дуже модно.