Зображення Beyoncé

20 лютого

Чоловік і дружина є однією сатиною. Наприкінці зими Бейонце і Джей-З вирішили розмотати і, залишаючи свою новонароджену дочку Блакитною Івою з її бабусям і наннями, пішли в Нью-Йоркські ножі проти. Нью-Джерсі Nets баскетбол гра в Нью-Йорку. Трохи більше місяця після пологів Беа вже виглядає сто і не може бути питання про будь-які післяпологові депресії, хоча Блакитна - перша дитина Бейонце і її рапер чоловік. Я не вірю, що співачка була вагітна, бо 9 років вона не могла завагітніти, а потім чубчик і такі новини. Але коли я бачив його круглим, я нарешті дав і вірив його. Є багато небажаних, як це ... Для одного з перших походів після пологів, Beyonce wore tight-fitting темно-джинси, які повинні були приховати додаткові кілограми (які вони в основному зробили), білий верхній і яскраво-кольоровий жакет. Природно, це не без високих підборів, які знаходилися під час вагітності і перед нею, окуляри, а також гаманець і золоті ювелірні вироби.

25 лютого

Сім'я Carter-Knowles прибув на Sant Ambroeus Restaurant в West Village, Бруклін. Це перший реліз пари разом з дитиною, тому не дивно, що Бейон, як і будь-яка нормальна мама, приховує дитину від дратівливих поглядів. Я не думаю, що це буде кілька років пізніше, але зараз співачка схожа на маму. Яскрава пара, але з маленькою блакитною Beyoncé вона схожа на те, що вона не породжувала, вона її опинилася. Джей також має чарівний вигляд, хоча він завжди на хвилі рапера.

26 березня

Байон на прогулянці з дочкою в Нью-Йорку. Забарвлення чорної стружки, щоб нова мама була любити її. Обгортається в декількох шарах одягу, Beyonce просто розслабляє і насолоджується материнства. Дуже комфортний лук, але на місці Бейонце я додаю яскраві деталі до образу, або вийшов дуже похмурий. Круглі чорні окуляри не вперше бачили, але є ще кілька зображень, в яких вони беруть участь.

2 березня

Beyonce приховує її обличчя від ubiquitous paparazzi, як вона йде з офісної будівлі в Нью-Йорку. Побічні погляди дуже добре, для ділових зустрічей дуже добре вибране зображення.

8 березня

Міжнародний жіночий день. Співачка з довгоочікуваною дочкою Проспект Парку (великий громадський парк у Брукліні). Для простої прогулянки Бейонце вибрала спідницю, чорні заготовлені брюки, смугасті сорочки і комфортне взуття. Величезні сережки - незадовільний атрибут будь-яких нарядів співачки, тому Бейонце не забуває про них ... проте, а також про круглі окуляри, як кота Базилікіо.

р.

12 березня

Нью-Йорк. Байонс з дочкою і матір'ю Тіна пролягає через красиві вулиці найбільшого міста США. Співачка знову віддала перевагу чорному, але цей раз не мав чорних штанів, і тому ми укладаємо, що цей колір досить втомився. Я люблю цей простий, комфортний і стильний образ Beyoncé, але штани м'яко сидять, сказати не дуже добре. Склянки знаходяться в місці і шапка красива.

13 березня

Навіть після проведення ділових зустрічей, Beyonce не поспішає або на студію, або на наступну фотосесію, або на іншу зустріч, бо присвятити час її доньці є святим. Мені здається, що грандіозні творчі вибухи від Bee не повинні бути очікувані в наступному році, тому що вона повністю занурюється в сім'ю. Як я сказав, що співак втомився від чорного кольору і змінив його для запуску. Чудовий образ, Beyoncé дуже барвистий, але брюки не повинні бути гнутими.

19 березня

Paparazzi спійманий Beyoncé заголовок «Зелений готель» за партію першої леді Сполучених Штатів Michelle Обама. Тепер предомінантний колір синього кольору, як він на сукні, і на взуття і навіть на нігтях Бейонце. Фітингова сукня ідеально підходить на фігурі співачки і я знову дивився на те, як швидко відновити зірки після пологів!

22 березня

Знову, бізнес-зустріч в Нью-Йорку. Бейонце посмішки, сонце світить, а одяг занурює яскравими фарбами. На мій погляд, дуже красивий візерунок на брюках скороченого плану. В цілому зображення красива, тільки сумка краще подарувати охоронець.

27 березня

Beyonce, 30, і її дочка Blue Ivy поза офісом співачки Нью-Йорка. Туфлі з останньої фотографії плавно мігрують на поточну фото і здається мені, що цибулю виявилося просто успішним, але більш ніжним, м'яким і деякими домашніми. Я люблю колір сірий, і є ще два відтінки. Яка кількість! Мені подобається.

28 березня

Синя, її бабуся Тіна і Бейонс виходять з офісної будівлі в Нью-Йорку. Не потрібно трохи двомісячного малюка, тому Бейонсон притуляє дочку стільки, скільки вона може. Штани шкіряні чудово.

29 березня

Beyoncé зробив трохи покупок під час покупки для Big Apple. Ні, це не дуже? Так схуднути... Це красива пам'ятка, і весна вже вступає в себе. Рожевий ідеально підходить для Beyoncé, тому що вона має темну шкіру, і я оцінив капелюх, окуляри і сережки в пасних луках. Що я можу сказати? Це краще і краще щоденно!

2655557