Я пішов до кіно, щоб побачити Джон Картер в 3D. Я не шкодую про гроші, витрачені: фільм хороший, яскравий, Мартинські пейзажі все ще перетворюються до очей. Аудиторія була повною для людей різного віку, і я думав людей, які її люблять. І вчора я походжу в Кінопоськ, і я бачу найсмачнішу новину - Дісней студії оголосив про втрату картини. В даний час фільм має $254 млн при надходженні з бюджетом $250 млн та маркетинговою вартістю $100. Враховуйте, що $254 млн не чистий прибуток студії: близько половини було сплачено театрам на прокат. Загальний дохід картини склав понад 130 млн, а витрати - 350. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Зараз зрозуміло, що не буде стискатися. Я дуже дивився результатами колекції, адже фільм добре, актори грають добре. У Росії, до речі, збори були добре, але в Сполучених Штатах вони перекачали: всі переїхали на голодні ігри.
Побачимо, що блокавтобуси не змогли задовольнити фінансові очікування своїх творців.
р.
Зелений ліхтар. У темряві ночі, у світлі дня, ставити коту під хвостом бюджету 200 мільйонів. Я бачив фільм - Я не думаю, що це варто. У маркетинговій кампанії було багато чого. Фільм прокоментував близько 220 мільйонів у всьому світі (не забудьте, що кінотеатри беруть половину прибутку). . . . )
«Александр» зробило Коллін Фаррел зірку, але не критикували, ані глядачі не були задоволені. Бюджет фільму становить 155 млн., маркетингові витрати — близько 40. У ящику пл. 167 млн. У 2004 році він все ще заслужив, завдяки піратам і торрент-трекерам, покупка фільмів на дисках стає історією. Після того, як директор Oliver Stone вказав стріляти епічні проекти
р.
В’язаний в офісі коробки і стік до «Базовий інстинкт» з блискучим Шароновим каміньм. З бюджетом 70 млн., знято 28 і половина. Я можу припустити, що старший Шарон не приваблював аудиторію стільки, скільки в першій частині.
З чубчиком трахнув фільм «Всі Королівські Чоловіки» з морським пеннем, законом Юди, кейтом Вінслетом і Ентонієм Хопкінсом. І не дивно: Обман вже в назві - фільм про політиків, не про царів! 55 мільйонів були внесені в кіно, гідну частину бюджету вирушили до комісій акторів, а «Мати» сміхали і не менше 10 мільйонів ( кінотеатри будуть половинки надходжень, пам'ятаємо це). Так вони витрачали 10 разів більше на живопис, ніж він приніс. Я припускав, що режисер Стівен Зельян отримав хороший палицю.
Я був шокований, щоб дізнатися, що Rum Diary не вдалося в офісі коробки. І не вдалося так конкретно: на 45 млн. бюджет зібрано лише 24. І це з Johnny Depp і Amber Heard. Хоча люди зазвичай скаржаться на все з Depp, як хлібні картки в блокаді. Ну, як вона болить, і є роумлінг на старій жінці ... (щось вернув мене до фольклору). . . . . )
На прикладі епічної недостатності є 2005 пригодницька плівка Sahara, starring Метью Макконагей і Penelope Cruz. Про цю картину в один раз писав багато: вони говорять, директор Bret Eisner дав частину 160 мільйонів бюджетів «лівий», тому що ці гроші можуть стріляти другий «Король Кільця» в той час. Плівка є чіткою порожньою, для одного погляду, багато стежок і чіткої «журавлини», незважаючи на гарне лиття.
Найдешевші фільми в історії Голлівудського кіно – пригодницький фільм «Гуг-Айленд» за участю Ґіна Девіса. У 1998 р. майже 100 млн. вводили до фільму, і він ледь розкинув 10. Дистриб'ютори обрали надзвичайно зручний час для виходу картини - прямо до Нового року. Відтепер вони запропонували акцію з піратами.
322565
Р