Aguilera зображень

1 січня

На східному узбережжі Крістіна не пропустіть можливість взяти свій молодий син Макс до ресторану Барн в Нью-Джерсі. Для цього виходу Крістіна вибрала легкий рок-стиль: слеш, плетені сорочки, ковпачки, легінси та чорні черевики. Я люблю багато своїх зображень, особливо це. Вона навчалася в сукні під час екскурсії B2B, але вона втратила свій смак. Цей образ дуже комфортний і один з кращих за останні три місяці 2012 року.

2 січня

Крістіна і її син і хлопець прибули до Нью-Йоркського готелю. Але це зображення категорично не вітається. Дуже своєрідний, схожий на Кріс забут, щоб носити спідницю. О, ті чорні легінси (повіді, що Aguilera зношує їх, щиро блювотні, що вони роблять її більш тонким) ...

12 січня

З 12 січня Кріс і Макс відсвяткував День народження в Леголанді. Для святкової прогулянки Крістіна вибрав випадковий бантик: легінси, подовжений кардиган, футболку, капелюх, балет і окуляри. Дуже добре і Кріс чудово виглядає, але трохи небайдужим через в'язане волосся. Якщо це не для зачіски, все буде ідеальною для прогулянки з сином. P.S.: Шапки дуже добре підходять.

12 січня

Сан Дієго, Каліфорнія. Після прогулянку з сином і прийомом його до батька, Крістіна пішла до свого улюбленого Матвія Ратлера. Увечері, пара, що знаходиться на території готелю Hard Rock і Aguilera, дивиться приголомшливо. Долі леді в чорному кольорі, але ратлер виготовлений з іншого тіста і його тукседо майже ненависний до нього. Але якщо є весілля, ми побачимо його в елегантному костюмі.

29 січня

Christina і Matt знаходяться в Санта Моніка. вона дуже специфічна і приховує її стільки, скільки вона може. Вона була нещасливою двічі, тому що зіпсована фігура виглядає ще більш депресування, поєднується з мініатюрною висотою (1.56 м). Одяг не завжди однаково стильний, тому не схожий на цей бантик.

29 січня

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Ви не можете сказати, що це взимку, але це. Кріс повернувся в легінси, які я абсолютно не схожий, але все інше велике! Ця футболка, що кардиган, що балетки, що капелюх.

3 лютого

Кріс очолює будинок друга. Куртка військового стилю, балети леопарда, великий чорний мішок і всі однакові легінси були зношені на зірці, що день.

30 березня

Після довгої перерви Крістіна запалився своєю улюбленою людиною на граді Lakers. Виглядає тонше і ніжний. Я люблю бантик, все елементарно, але дуже добре. Сукня в чорно-білих смужках, чорна шкіряна куртка і взуття з шипками прекрасно гармонізує один з одним, який я дійсно сподобалося. Кріс, тримати!

340150 р.

3610Р. 4200Р.

30 березня

Christina Aguilera є покупками в Лос-Анджелесі. Немає, я дійсно втратив вагу. У новому альбомі з’явиться новий тур. Я чекаю на повернення диви і захоплюю її лука, в якій, на мій погляд, додатковий тільки окуляри.

3 квітня

Крістіна і Мат-голова Малого ресторану двері в Лос-Анджелесі. Я був трохи стурбований тим, що Кріс дійсно втратив так багато ваги (однозначно переповнений, занадто упереджений підхід), але ви можете побачити, що йде в форму і Бог забороняється, якщо це щільно білизна ... Для цього образу Кріс знову віддали перевагу сукні, хоча цей раз підійде її фігурі якомога простіше. Сукня гарна і на жіночому малюнку Aguilera виглядає чудово, хоча трохи невелика в області грудей. Він виглядає добре, і це чудово, і тема про її фігуру я вже занадто багато пряжок.