Андре Леон Теллі

Великий і барвистий редактор Vogue US Andre Leon Telli відомий в світі моди ще більше, ніж різні герої свого журналу. Він не тільки легендарний, але і неймовірно харизматичний. І майже ніхто не має такого абсолютного впливу на модну галузь, як йому. По-перше, його найкращий друг - Анна Вінтур сама, заміський редактор американського Vogue, який повідомляє тільки йому, не приймає рішення, не знаючи його думки, а також проконсультує тільки з ним при виборі будь-якого предмета її гардероба, внизу нижньої білизни. І, швидше за все, тільки Андре Леон Телі - єдиний, хто не боїться Вінтури. Прикладом цього є навіть його заява на Oprah Winfrey шоу:

Вінтур не схожий на жир, бідні, ті, хто їздить на метро, ті, хто не знає, як ходити по 15-сантиметрових шпильках. Крім того, вона не засвоюється Дід Морозом і маленькими дітьми.

Будь-який інший співробітник буде вводитися відразу після таких виступів.

Але Андре має плутанність на Vogue і майже повну свободу, і в його житті з Андрієм колонкою, він може писати про що-небудь хоче.

Що я насправді? З 1998 р. я був редактором американського Vogue. Це відмінна, привілейована позиція! Це означає, що ви можете приїхати до будь-якого відділу журналу та поділитися своїми думками та ідеями.

1979р.

Він піднявся своїм бабусям, який, за ним, втілений в нього розуміння особливого значення стилю. У домашніх умовах все блискуче – від дверних ручок до люстр і посуду; льон, скатертини рушників завжди були білими і зірчастими.

Як дитина, вона зробила Найприємніший подарунок, який визначив свій вибір майбутньої професії – Крістіан Діор Паямас. Звісно, це був підроблений, але Андрій зберіг його протягом багатьох років.

Для мене немає правил в моді, крім одного - ідеальний зачіски. Це навчався мені двома основними жінками в моєму житті – мій бабуся Benny Ukrainiane Davis і королева стилю, легендарний редактор американського Vogue Diana Vreeland.

Діана Вреланд був ідолом в той час, і на голові його ліжка навіть повісили свій портрет.

Я знав Diana Vreeland набагато раніше завдяки Vogue - стіни моєї кімнати були покриті сторінками журналу, а моделі та редактори були друзями та наставниками. Я любила чорні моделі Naomi Sims і Pat Cleveland - вони дали мені сподіватися, що навіть з кольором шкіри, шлях до світу високої моди не був замовлений.

Він знайомився з ідолом у 1975 році. У 1974 році закінчив університет за спеціальністю «Французька література». За допомогою письмової рекомендації батька свого друга Андрія вдалося отримати роботу помічником Інституту костюмів Митрополита Музею Митрополита, а також провести вирощену зустріч з улюбленою Діаною.

З першого дня роботи я подав велику коробку металевих кілець і ланцюгів. Одягнена Жінка Голий чоловік Він повинен бути зібраний і одягнений як манекен. Я зробив мій кращий, і коли Diana Vreeland прийшов, я намагався приховати за стовпець, і я боявся, що я не хотів би моєї роботи. Але вона, очевидно, сподобалося, тому що вона сказала, що я буду її правою рукою чоловіка на найближчі тижні.

994466

Діана отримала його для роботи в журналі "Інтервьюв" Andy Warhol за 50 доларів на тиждень. І зробив велику роботу з Warhol: вони обидва прийшли до роботи посередині першого дня, а вночі пішли на різні партії. Він був «70-ті, деко разів, і живе в Нью-Йорку був настільки великим!

У 1977 році Андрій почав працювати як репортера жіночого будиночка. Після того, як він був просто фріланс-журналістом. А в Vogue Andre Leon Telley з'явився в 1983 році як модний редактор новин.

Я був обраний під крилом нового редактора Анна Вінтур. За двадцять років ми дуже доброзичливі з нею: кілька слів в машині або на вечерю може коштувати довга редакційна колегія.

По закінченні 5 років, він стежить за кар'єрними сходинками, поки він не став творчим директором. Паралельно з Vogue, він також займається модним розділом W Magazine. У своїй роботі Андрій зустрівся з найвизначніших знаменитостей. Як правило, це сталося на множині.

Артур Elgort і я знімав Nicole Kidman для Vogue вперше. вона не відома, можливо, вона не була навіть одружена Tom Cruise. Але зйомки було казковим.

Не створює одяг, але співпрацює з дизайнерами. За його словами, Маноло Благонік, як брат до нього. Леся Telle може описати взуття, він хоче, і Маноло зробить їх. Значення моди для мене є у людей, які його створюють. Це мої друзі: Miuccia Prada, Том Форд, Карл Лагерфельд, Ральф Лорен.

У 2003 році Андре Леон Тельлі написав автобіографію А.Л.Т.: Мемойр і завершив його з однаковою цікавою книгою, А.Л.Т. 365+, яка ілюструвала рівно один рік свого життя.

Мода часто звинуватиється з надфіціантності. Ми можемо сказати, що кінотеатр є поверхневим, але як багато роботи було вкладено в нього! Сама з модою. І якщо одяг відображає ваш внутрішній світ, вони не поверхневі.

У 2007 році Леон Тель був названий одним з 45 найвпливовіших геїв Америки. Він також відомий своїм впливом на життя аспіруючих дизайнерів. Наприклад, у 2008 році Тельлі приніс Мікеландлі Обаму з дизайнером Jason Wu, після зустрічі якого перша леді носила сукню Jason Wu на церемонії інавгурації чоловіка.

У мене є цілий поверх. Я ніколи не кинути нічого, і ніколи не кинути його. Ось шуба, яку я носила точно один раз, зробив спеціально для мене Мадама Jacqueline, голова ательє. Як поламати з ним?

з 2010, Андре Леон Telle був вільним редактором Vogue, і як суддя бере участь в телеведінці шоу «Американська топ-модель».