Зображення Kate Bosworth

28 серпня 2011

У маленькому Домі було вечеря. На тонкій фігурі актора блукає просту безформну сукню, більш схожу на чоловічу сорочку. Побачивши цю «покоївку» жіночу сукню, яка зробила фігуру Kate трохи непропорційним (до широких плечей), але ще у порівнянні з її подругою Bosworth виглядає чудово (як я зацікавив тільки гаманець). Прості, зручні цибулі для передпокою прогулянку по місту і обіду.

доб.

3 листопада 2011

Заспокійливий Кате листя салону краси, зробивши тільки всі необхідні процедури для підтримки тонусу шкіри. 29-річна акторка обрала стильний і комфортний вигляд для поїздки в салон «Бирон і Трацей», який прикрашений ідеальною комбінацією кольору чобіт і кольором глечика (тільки тон в тон). Kate - красива жінка і вона не потребує перезавантаження своїх повсякденних бантів з аксесуарами, але вона любить їх так на фото нижче - єдиний випадок того, що вона забули про сережки, браслети, кільця та інші прикраси.

2 грудня 2011

Кате і її дружелюб Майкла Польського, який без сумніву нагадує Райан Гослінг, в аеропорту Лос-Анджелес. Актриса дуже тонка, а чорні речі зробили її навіть тонше (чорна стружка, але набагато більш тонка?). У стилі Bosworth нагадує мене про Миранда Керр, який також любить капелюхи і подібні сумки, як в цьому образі Кате. Стильний бантик, я люблю пальто, незалежно від того, наскільки величезний він здається на Bosworth він костюмує її (і милі брошки на ньому підкорили мене). Зображення Марії Поппінса дуже добре.

9 грудня 2011

Кате любить собаку, тому регулярно відвідує ветеринарну клініку. Для цього вона обирає комфортні комбінації, такі як цей образ. Безкоштовний сірий светр, легкі джинси і черевики. Джини Кате згинаються, що робить його виглядати як капрі. Все було б чудово, якщо це не було для супернормальних «варів» на светрі (це дизайн, я знаю, але я не люблю...).

10 Грудня 2011

У суботу, Кате, її коханця Михайла Польського та його дочка пішли покупками. З Михайлом Босвортом нічого не зустрічає, але дочка свого хлопця вже тримає руку. Ідилл! Колишня дівчина Олександра Скаргого дуже гарна, але я не розумію, що вони називають сміливим поєднанням сукні та куртки. Дуже "змішаний" одяг, але індивідуально все виглядає чудово. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

540130р.

19 грудня 2011

Магазини В образі недбалої матері сімейства. Об'єм верху і вузьким дном.

28 грудня 2011

Вони мають прохолодне грудень, звичайно (без сніжинок). Актриса про романтичну прогулянку в Лос-Анджелесі з коханцем. Все в усьому, це досить хороший цибулю, але чому зробив це стрижка? Її волосся не сяє з красою, і це міні-бунглі не фарбує її на всіх.

21 січня 2012

А ось - сніг! Зовсім досить, в цю погоду Bosworth показує одне з кращих зображень. Охолоджуюча куртка з вставками хутра допомогли Bosworth приховати від розмиття, а все інше - білий светр з смішним принтом, щільно-наряддя джинси і черевики з багатьма застібками доповнює образ. Сумка - спеціальний комплімент, класний!

р.

1 лютого 2012

Елегантний кейт в простому ріжучому вбранні голови до аеропорту, щоб зустріти свого дружбу Майкла Польського. Дуже дякую!

до 1 2 4 5+

14 березня 2012

На студії в Лос-Анджелесі акторка показала нам чудовий образ, що складається з джинсової сорочки, білої футболки, щільних джинси з високою посадкою і улюбленим взуттям Kate. Я любила джинсову сорочку так багато, що я не дивлюся на все інше, але що крутий перехід від синього до білого! А! До речі, ювелірні вироби Bosworth для цього банта.

Я просто скажу, що я хотів би зробити сукні.

Р