Анджеліна Джолі.

26 вересня 2011

Анджеліна в розкішному білому костюмі тонкої тканини залишає готель з матір'ю Бреда Джейн і батьком Вільяма. Білий освіжає Джолі, але вона любить чорніше і вона роздратування, оскільки він є її постійним супутником. Білий фурнітурний костюм - це рідкість для Анджеліни, але вона виглядає божевільно!

24 жовтня 2011

У ультра-чорному ансамблю Анджеліна прогулялася по Будапешту. Актриса приховує її вже невисока тонкість під об'ємними речами, такими як пухкі штани (вони повинні бути щільно, але Angie так може бути, що вони вже здаються безкоштовно) і довгий шарф. Мені здається, що тільки краса обличчя Джолі і сумочка з цікавим ремінцем врятувати в такому роді.

1 листопада 2011

Джолі носила довгу сукню з цікавим принтом на прогулянці в Токіо, де вона пішла на презентацію її фільму «В землі крові і меду». Синій, мабуть, третій популярний колір в шафі Angie. Звичайно, після чорного і бежевого, відокремили перші і другі позиції відповідно. Я хотів би, що принаймні іноді, але Angie можна побачити в яскравих речах. Сумка цього часу - класичний варіант від Louis Viton.

р.

8 листопада 2011

Анджеліна і її No 1 Kindergarten в аеропорту Токіо. Це трохи дивного вигляду, з огляду на те, що Джолі носити пальто і балети на її ногу. А актриса нехтувала говорінням «начебіть голову холодом, голодним шлунком, і ваші ноги теплі» і одягнувшись, як ви одягалися. Пальто кольорові бежеві та іваторні окуляри, якби вони вийшли з фільму «Мр. і панс. Сміт», але балет на тонких ніжках виглядають м'якими, щоб сказати не дуже багато. Я можу трохи годувати.

р.

10 листопада 2011

У В'єтнамі прибули діти і Ангі. Шикарний образ без голих худих ніжок, а з довгим чорним пальто, тушковані брюки, загострені туфлі і сірий шарф. Це дуже простий, але для досить Jolie, це досить.

5 грудня 2011

Рано вранці, Джолі зустрівся з матір'ю, Джейн. Вранці на неї чекали папарази, знайдуть зірку в молочному одязі. На мій погляд, добре виглядає, всі речі акуратні, елегантні і красиві, але тонкість віків її.

6 грудня 2011

Брад і Анджеліна, і тільки Brangelina в Нью-Йорку. І в чорному, як і в давні дні «Мр. і панс. Сміт» (навколо Пітт, переросло).

5 січня 2012

Angie, Pax і Mad глава в магазин, щоб купити іграшки. І знову, все в чорному, Анжеліна розбиває вулиці Нью-Йорка. Тексти пісень, а це означає: Я не розумію, чому вона завжди носити темний одяг. Улюблений колір не повинен бути присутнім в цибулині.

22 січня 2012

Актриса прогулянку з дітьми. Після цих фотографій з Лос-Анджелеса ромби поширили, що Джолі була вагітна, але як вона виявилося, що це було качка, насправді, вона неуспішно збив її блузи. Анджеліна є комфортабельним в чорному одязі і бежевому лаковому балеті, але чому пекло робить красиві жінки приховувати їх красу? Charlize Theron, Monica Bellucci, Angelina Jolie ... і це не весь список красунь, які приховують свою красу під чорними квітами.

14 лютого 2012

Brangelina в Сараєво. Чорний колір розведений бежевий, але відчуття вічного миття і його не можна.

62,400636

27 лютого 2012

Ангі, Джейн і близнюки на прогулянці в Beverly Hills. Строго, але красиве зображення з нотами свободи, як відображення держави Джолі, я, безумовно, люблю. Неприкладна біла блузка дає образу ла вольтієр свіжості і сексуальної привабливості.