Mario Тестино

Не фотограф, це реальне золото. Не в сенсі, що дорогий - це вже нав'язується - але в сенсі, що він завжди керований, і зараз ще більше керує всім, хто любить. Mario Testino знає, як вгадати мрії інших. Чарівний секрет одного з найпопулярніших фотографів у світі полягає в тому, що кожна модель бачить себе у своїх фотографіях, оскільки вона хоче бачити себе. Це, ймовірно, основна магія своєї майстерності, і фантастичний комерційний успіх є лише природним наслідком, прийнятим за надані.

Маріо народився у великій родині в столиці Перу. Я народилася в неймовірній країні далеко від Європи, в імперії Інка, підкорена конкістадорами. Я продукт різних культур. Моє батько італійці, моя мати ірландці, і я взяв участь в Американській Католицькій школі. Є тисячі речей в ній! Я ніколи не мріяв про народження в будь-якому місці. Його батько займався нафтовим бізнесом і часто взяв сина на ділові поїздки в Нью-Йорк як перекладач. У цих поїздках Маріо починає показувати зацікавленість у моді, іноді вражає своїх співвітчизників модними речами від столиці світу.

За словами Testino, це батько, який його підштовхував, щоб працювати фотографом, надаючи Mario повну свободу вибору професії. Тим не менш, майбутній майстер вдалося вивчити трохи більше або менше, а в 5 університетах Перу, Англії та США. Економіка, міжнародні відносини, юриспруденція - але все це було відмовлено, тому що це було неймовірно нудно для Testino. І нарешті, юнака залишає за Лондон і починає працювати помічником театрального фотографа. Маріо не знаходить особливих талантів в дизайні і малюнку, але в роботі з лінзою і освітленням він ближче до улюбленої моди. В результаті Testino орендує невеликий номер і за 25 фунтів (ціна включає зачіску і макіяж) пропонує нові моделі для створення портфоліо. Щоб купити обладнання, Mario змушений взяти кредит з банку, так як він не мав достатньо грошей. Також фотограф має працювати як офіціантка, фотографуючи своїх колег на дозвілля. Після того, як Testino погоджується, що спілкування з клієнтами давали йому великий досвід та відмінні знання психології людини.

Таким чином, його шлях до всесвітньої слави не був найкоротшим. В першу чергу Маріо сприймався як смішний фотограф з екзотичної країни - досить смішний, але навіть близько до генія. Я спробував імітувати англійські фотографи; я був гіпнотизований своїм стилем культури в цілому. Але це не дуже добре працює, тому що я імітував когось іншого рукопису. В кінці 80-х, коли я почав працювати з Карін Ройтфельд.

Але Testino все частіше працює з провідними модними журналами в Нью-Йорку, Парижі, Мілані - і більшість всіх, для Vogue. І сам Mario все частіше оцінив для свого істинного професіоналізму, чутливість до індустрії моди і простий темп. І не дивно, тому що фотограф завжди любить повторювати, що для нього найголовніше, що його моделі на комплекті добре почуваються. Але цей перуанський також починає домінувати тенденції. Так, завдяки своїм зусиллям, Naomi Campbell і Linda Evangelista замінені Stella Tennant і Kate Mosss.

Тестіно знебарвлює естетику героїні шику і грунжу, він був, хто відкрив світ на унікальний Gisele Bundchen. Жінка в моїх фотографіях приходить з спогадів Бразилії, де я проїду щороку в молоді. вона незалежна дівчина, як моя старша сестра Олена. вона любить весело - вона буде досить йти до хлопця, ніж чекати їх, щоб приїхати до неї. вона може втратити свою сукню на шляху до партії, але вона буде виглядати на розумі.

Р

Відбувся справжній підйом у своїй кар’єрі, коли Testino знайомиться з світом рекламної зйомки. І, важко вірити, але перша знаменитість, яка попросила бути фотографією перуауана. Так сталося, що Versace заплановано на запрошення Ричарда Аведона для реклами, але щось не зростало разом, а співачка вирішила привернути до себе одну картинку в модному журналі, вона подобалася найбільшою. Gianni Versace погоджується, що цей хлопець має рідкісний талант стріляти речі краще. Надзвичайно задоволений результатом, Versace особисто поінформував ярмарок Vanity Fair та Vogue, що Versace представляє фотографії Мадонни за допомогою Testino. Попри те, що не відомо фотографа, Ганні відповів: Занадто багато. Але це моє рішення. Більше удачі Testino не вдалося мріяти.

А наступний рік, Tom Ford замовлення Маріо рекламна кампанія для Gucci. І справа - після того, як прибуток будинку зростає від $ 500 млн до $ 880. Я вірю не тільки фотографа. Я люблю змішувати мистецтво та комерцію. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Я іноді відреагував, що я досягла результатів з максимальними інвестиціями - найдорожчими професіоналами. Але я модний фотограф, не художник, який працює в студії самостійно.

Тим не менш, крім цього, тестіно було дуже добре відомо про те, що жінка хоче виглядати так. Фотограф щиро захоплює її і завжди досягає максимальної довіри.

Я відчую, що я не буду жертвувати її красою для концепції. Я фото жінок щасливі - це те, як вони виглядають найкрасивішими - якщо ви повинні, він співати або танцювати. Він буде мухати з ким-небудь, чоловіком або жінкою. - Анна Вінтур

(доб. 3)

У той же дух Маріо діяв, коли Ярмарок Ванності вказав йому стріляти за принцесу Діану. Спочатку я бажав стріляти її в тирі. Але тоді я думав, що я хочу зробити інший фільм царя або показати її, як вона дійсно є? Так я вирішив зробити без ювелірних виробів і всього. У мене був диван. Вона сидить на ній, як князі - обв'язувати разом, кладаючи руки на них. Я сказав: "Ой мій Бог, сидіти нормально!" Я зазвичай роблю це" - і впав розслабився на дивані. Ми робимо контакт. Тестіно не підозрювало, що його фотографії будуть останніми в житті Діани, а образ, який він захопив, стане канонічним. Ви можете сказати, що він згодом став фотографом суду. І в 2007 році на базі Кенсінгтонського палацу, де були роботи Маріо Тестіно.

Р

На рахунку перуанського фотографа багато рекламних кампаній провідних брендів світу в асортименті від Dolce & Gabbana до Burberry, з яким Testino постійно співпрацює з 1998 року, зйомки, ймовірно, всі топ-моделей планети, багато співаків і акторів, декількох альбомів і статусу засновника «люкс-реалістика» – жанр глянцевого, радісного і помірно провокативного. На сьогоднішній день графік роботи Mario Testino забарвлюється за хвилину, а його виставки проводяться в усіх країнах світу, і можна не згадати, що його фотографії регулярно друкуються такими журналами як Vogue і Vanity Fair та інші.