Старі фото пагони в стилі Vogue

Якщо у попередньому листі я сказав, як добре і, звичайно, відомий Mario Testino, тепер цілком можливо повернути ці слова з декількома зірками фото пагонів, звичайно, для Vogue. Перуанський фотограф, дійсно, був народився до фотографії жінок, так як всі вони виглядають не дуже щасливими, але дуже природні, в їх елементі (який може змінити кілька разів на день) і, звичайно, в їх перспективі і світлі.

Давайте мені почати з мого улюбленого, Сара Джессі Паркер. Хто, якщо не її, не тільки в стилі Vogue, але в стилі всіх модних тенденцій поєднуються. Абсолютно не красива, на мій погляд, абсолютно досконала жінка з її стилем, її мода, її коронка. Проте, сам Vogue погоджується з мною, викликаючи її моди суперзірки.

Травень 2010 (Бефор Секс і прем'єра міста 2)

р.

, доб. 2

р.

Анджеліна Джолі радує рідкісним гістьм на фото пагонах домовилися як Testino, так і Vogue, щоб прикрасити кришку грудня 2010 року.

І знову в 2010 році тільки влітку – червень, для якого не вдалося видалити зірку ігристої зірки на хвилі популярності серії «Госіп Дівчина» Блейк Прекрасно. Після того, як ця дівчина почала виглядати як тисячі і тисячі молодих американських жінок. А зачіска «Сіренс» стала найпопулярнішою в американських салонах краси. І, звичайно, був гріх на літньому фотосесії не показати, що фігура Блейку здатна.

Я дивлю те, що сталося в червні, але точно один рік назад. Відповідність буде дуже добре, дуже добре. На мій суб'єктивний і упереджений погляд, це набагато краще. А Cameron Diaz також має слабкість, хоча, і хто може протистояти її чарівності. Навіть тестіно і він не може протистояти і дав їй неймовірно сонячну і позитивну фотосесію, це не для нічого, що сам Вogue назвав Камерон - сонячна суперниця.

435180 Р

419146