Емілія Кларк

Емілія Кларке відома після виходу серії «Гама престолів», де вона відіграла неймовірно привабливий і трохи казковий характер – Dienerys Targaryen. Вентилятори фантастики на обличчі з'явилися нові

3610Р. 4200Р.

р.

Давайте від фантастики до реальності. Емілія Кларк народилася в звичайну сім'ю. Емілія почала зацікавитися кінотеатром і театром як дитина. Пізніше вона зацікавила, що діяла досить серйозно і як доросла, запроваджуючи в Лондонському драматичному центрі, який закінчила 2009 рік. При цьому Емілія вперше з'явилася на екранах.

Р

Кларке також грає на сцені. А ще мала можливість брати участь у виробництві російського режисера Олега Мирошнікова та відігравати роль Анни в «Інспекторі». А ще одного з наших співвітчизників (також режисер) – Володимир Миродан, який був викладачем Лондонського драматичного центру, став своєрідним натхненням для Емілії. Як вона стверджує, що вона була його заявою, яка підкагла її спробувати її удачі на прослуховування за гру престолів. Я був щасливий, хоча конкурс на роль був дуже високим.

р.

«Сімей я відчуваю себе як дитина, покинутий дитина, сріблястий голод, з яким ніхто не хоче спілкуватися. й
У Емілія було кілька послідовних ролей, але вони не були її найбільшими ролями. У результаті Емілія так звикла до ролі, що отримала нагороду журналу 2011 року за «найкращу підтримку драматичної акторки». ?

р.

32264,000 р.

Не так просто. Але дівчина, як справжня актриса, справляється з цим завданням.

У житті Емілія коричнева, тому її досить легко приховати від дратівливих вентиляторів і преса. Після всього, ви не відразу побачите блондинки принцеси з серії. Так Емілія може продовжувати вести тихе життя і будь ласка, любителям своєї ролі не тільки в серії «Гама престолів», але і в інших проектах. Я сподіваюся там більше!