Сімферополь

Я не схожий на фільми жахів і я не дивитися їх. Але один день, після того, як все було, щоб налякати і не тільки як, а саме на великому екрані і вночі. Тільки з друзями, щоб вона не була страшною. А вибір впав на культ Георга Риморо.

Я починав шкодувати про 10 хвилинку фільму... але по 15-му я припинив тому, що мій погляд впав на головний характер. І так, коли він впав, Він вклонився йому і залишився з ним. А потім смородина почала шукати в остаточних кредитах (з початкового погляду без будь-яких відсотків) його ім'я і прізвище, щоб потім знайти в каталозі телефону інформацію: хто і де він прийшов з. Золото-виставлене чоловіче ім'я виявилося, що він чарівний. - Симон І сонорус, пам'ятне ім'я Бейкера. Саймон Бейкер. Дуже задоволена. І тоді вона стала ще приємною.

3911775

Красивий Симон виявився Австралійським, і справжнім, на відміну від всіляких русселів Crowe і Guy Pierces: він народився в Тасманії, виріс на океані, був освічений в Сіднеї, і його телевізійна кар'єра почалася.

Австралійський хлопчик був досить щасливий з долею: він був класним серфом, і навіть змагався в змаганнях на рівні держави: як серфінг, так і водний підлогу. Він навіть став чемпіоном. Завдяки серфінгу, він має таку велику спортивну фігуру. Природно закачується, чоловік, без зайвого блиску.

Так, і Саймон здався до своїх спортивних принципів: за задоволення, і за користь роботи і тіла. Я провів більшу частину своєї Австралійської молоді на океані. Є кілька речей, які я люблю як серфінг.
Р

Молода людина навчалася в Сіднеї в медичній школі, і навіть не думав про будь-яке телебачення або кіно, доки друг запропонував, що він приєднався до нього і піти з ним в одну кастинг. Як кажуть, класика жанру: друг / подруга хвилюється, намагаючись, а майбутні зірки – лише лізиль очікування, і вони просто помітили окреслений погляд режисера або виробника. Як не помітили Симон?

р.

Так медицина втратила свій потенціал кадру, а телевізійна та кіноіндустрія набута. На рахунку Австралійської кар'єри Baker зйомки в декількох популярних серіалах, повнометражних фільмів і музичних відеороликів. Зрозуміло, що через деякий час, будь-яка Австралійська зірка набуває натовпу на австралійському континенті. Як кажуть, ви можете попросити той же nicole kidman або Naomi Watts.
У 1995 році Симон залишив на Голлівуд.

І через два роки фортуни посміхається на ньому як допоміжна роль в Оскар-вигранні «Секрети Лос-Анджелеса». Не можна сказати, що це помітило знову, і пропозиції приходять один після іншого. Не сказати, що фільми занадто відомі, але ролі все ще хороші і незабутні.

У той же час він керує маррі актриса Rebecca Rigg, з якою він знав з першого фільму на австралійському телебаченні. Це смішний, тому що ми не дуже добре працюємо. Вона вже була досвідченою акторкою, бо почала діяти у віці одинадцяти, і для мене це був мій перший досвід.

Далі основну роль в серії «Дифендер», яка побігла за три сезони і перші номінації для Золотого глобусу та інших нагород.

І особливі фільми: згадка жахівського фільму «Ланд з мертвих», комедія «Книжка любові» і «Секс і 101 Смерть», драма «Зима Нова», міні-серія «Екстра-класні преси» і знаменита роль жирової кисті в «Девявол Верс Праді».

І прийшли вони: його роль і його слава. Роль Патріарха Джейн, геніального детектива та психолога, в серії «Мій улюблений» Менталіст взяв Симон на піднят успіху і популярності. Неймовірний успіх у всіх країнах. У 2008 році стартувала серія, що подяки ще знімається. Ні серія нудних. І завжди блискучо чарівний хлібобулочний. Незважаючи на те, що його роль дуже багатогранна і глибока, вкорінена в найсильніших життєвих трагедіях і підвищена особистість високому інтелектуальному рівні за допомогою почуття гумору, природної доброти і почуття правосуддя. Природно, відразу приховує численні номінації, нагороди та шанувальники.

Що ще можна сказати про Simon? Не тільки він фільм зірка, але він також батько двох синів і однієї дочки.

, Україна

Звісно, я спробую поділитися своїм досвідом з дітьми, щоб пояснити їм принаймні те, що вдалося зрозуміти. Але, щоб бути чесним, як багато батьків, я поїда в основному погляди, повною непорозуміння.

Але на дивані перед телевізором я маю повну єдність з моїми дітьми - наприклад, серією «Госіп Дівчина» ми з радістю дивимося разом з дочкою. Немовля, звичайно, вона керується своїми домашніми роботами.

Що вищезгаданий nicole і naomi є godmothers його дітей, і тому сімейні друзі. Я не скажу вам що-небудь про nicole, вона мій син godmother, але ви повинні бачити Naomi опік на моєму весілля! У мене три дні веселощів.
р.

Чудові навички серфінгу приїхали в зручний для Симону в роботі на серії «Екстра-клас преси», де герой Джефф майстерно виводить хвилі на дошці. І він воліє провести вільний час з сім'єю, і знову він займається спортом: футбол, серфінг, скейтбординг.

У 2002 році хлібопекарський завод був названий одним з найяскравіших людей журналу. І в 2003 році Baker завоював премію на щорічній премії Fugly.

1399062

Він дуже активний в різних благодійних заходах. Наприклад, у 2009 році в Малібу був одним із найстарших гостей акції «І знову будуть серфінгери», що відбувся Фондом «Життя йде на», а в 2010 році грали в благодійному футбольному матчі Soccer Aid 2010 для всесвітньої команди проти Англії.
На мій погляд, ідеальний чоловік.

до 1 2 3 4 5+