Катерина Денев і Мартелло Мастроянні

Ведуться навесні 1970 року на множині фільму «Це тільки щаслива до інших». Катерина була 27 і Мартелло 49. Перед зйомок Мастроянні попередили, що Деневве не потрібно запитати про своє особисте життя, інакше буде скандал і порушення зйомок, так як такі питання миттєво перетворять її з ангела з таємничою півсмікою на красивому обличчі в демон в спідниці. Але Маркелло тільки посміхався з підписом посмішки: Ніщо ми розтопимо. Герой-любитель ніколи не знав поразки, але він не знав Катерини.
Вона мала лише частково способи з французьким режисером Франсуа Труффаут. Вона була холодною і більш закритою, ніж зазвичай. Коли Маркелло зустрівся з нею, перше, що він думав: Ще одна професійна краса. Після того, як він був ще не в кращій моральній формі, так як в той час він переживав прорив з Faye Dunaway. Але незважаючи на все це, що «відповіли тільки іншим»

В руки відіграли епіфані, як завжди, раптом, хоча непрямі обставини. Щоб знімати одну з епізодів фільму, за сценарієм якої відіграли дружини, які втратили дитину, режисер вирішив залишити акторів наодинці кілька днів у напівпорожній квартирі. Як Trentignan сказав, що для більш переконливої гри. У той час, звичайно, він не міг думати, що доляльне рішення він зробив, залишаючи Катерину та Мартеллу один одному без перешкод у спілкуванні, таких як меблі, телефон, книги та журнали, телебачення.
Після закінчення вимушеного перев'язання, вона стала очевидною для всіх, що вони стали парою – один раз в ван Катріна, в якому вона могла провести перерви між стрільбами, вони відключили воду і вогні. І без загиблості вона запакувала її речі і просто перемістила в причіп Marcello. Секрет став чітким.

Він до Риму, вона до Парижа. Його щоденні дзвінки і багато тисяч торіонних прізвищ, наповнених своєю реальністю, але Катерина, приймаючи їх, вона була stingy на ніжних відображеннях почуттів, вводячи Marcello в постійне сплутання. Я купив букети квітів щодня, незалежно від того, що - ромашки, нарциси, астра, і, відірвав пелюстки, здогадуються: любить - не любить. У відповідь на його пристрасні сповіді, Мастроані, як правило, чув, що це: Зустрічайте завтра? У вас є спеціальний поїзд? Я не можу. Я знімаю. Коли я буду безкоштовно? В тиждень. Це як рідкісні дати і стримані турботи Катерини, які зробили її ще більш бажаними. Ніколи, перш ніж мати герої-любителя справу з такою «насолодою».

В результаті Мастроянна була виведена з постійним поділом і орендувала квартиру в Парижі. Його законна дружина не заважала з цим, маючи довгий конденсував себе всім чоловікам. Незважаючи на те, що в Мартеллі, дата з Катериною не стала більш частою. На додаток до зйомок в кіно, перешкода до своїх зустрічей стала сім-річному сині Деневве – Крістіан, який, серед інших речей, не хочу вводити Мастроянні.
І все ж поступово серце холодної краси почала щелепи під впливом італійського вершкового сповідань і пристрасної пристрасті Мартелло. І поведінка вічного переключення раптом змінилася: Катерина була веселою, і її добре відомою меланхолією перетворилася на безпрецедентну кокетчу. Ми любимо! Вона готує свою улюблену страву - квасоля! Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. - спицями з захопленням Маркелло, який вважає це майже найважливішим доказом її любові. І в цілому, це був вірним: для Деневве, який ненав'язав варіння, це був реальний подвиг, щоб освоювати стільки, як 34 рецепти приготування квасолею. І якщо це не любов, то що це?

Мішель Покколі люблять пам'ятати, що хутор Мастроаніні та Деневве, виготовлене на бенкеті з нагоди виходу другого штепсельного фільму «Бitch». У залі розкішного ресторану Marcello дефіантно запрошують Катерину танець. Нерідкі пам'ятки Деневве танці! І як танцюрист! Оркестр раптом загубив і відіграв, хто в лісах і хто на дровах – увагу музикантів, і всі присутні були обмежені тільки до них два.

Мастроані завжди прагнули зіпсувати Катерину. Зі свого досвіду він знав, що побалує жінку з подарунками. Самий щедрий подарунок він дав свій день народження. На березі Ніцца виявилася розкішна вілла, яка виглядала як невеликий замок. У сні Мартелло ця вілла була затишна, красива гнізда своєї любові. Катерина не приховує свого щирого захоплення, і відразу ж зробила подарунок повернення - коли Мастроянні повернулися до Парижа, він знайшов у своєму дворі новий червоний "ягуар", який завжди мріяв.

У цій красивій віллі вони дійсно витрачали не менше красивих днів разом. Все стало настільки серйозним, що дружина Мастроянських не могла стояти її більше і дав йому розлучення. Натхнувшись і торкнувшись найбільшого щастя, Маркелло поспішав до Катерини, бо він мав кільце з ним. Поруч, Денніс не збирався його змащувати. Не чекав. З цієї причини він розірвав дружину, і він зламав її. І так він майже молиться коханій жінці, щоб згодити його. Але адамант Катерина безшумно листя для Парижа. Зробивши трохи, Marcello знову опинився, повністю непередбачається, щоб відступати так легко.

Катріна дізналася, що вона була вагітна і змінила її небезпеку. Він був щасливим, як Marcello. Це був тільки бідний Мартелло, який прибув до останнього курорту, щоб прийняти це непристойне прилягання французької незалежності. до Джуліта Масіні Але любителі знову увійшли в період серене щастя: вони прогулялися разом, пішли покупками, вибираючи одяг для малюків, Мартелло завжди супроводжували Катерину до лікаря і дізналися про перебіг вагітності майже більше, ніж її.

р.

28 травня 1971 р. Чіара-Харлотта Мастроянні народилася в Катерину і Мартеллі. Щасливий батько, який вже повернув 50, зробив велике свято в італійці, купивши кілька ящиків шампанського і лікуючи їх всім на вулиці. Я дочка! - Мастроянські з'єдналися радісно і голосно за весь блок.

р.

З Катерини після пологів її дочка стала набагато більш прихильником і ніжним, Маркелло вирішив запропонувати їй ще раз. Він мав нестерпне бажання його одружити, без якого він не був впевнений, що вона належала йому, що вона любила його, хоча вона завжди була там. Крім того, його друг Філіні також категорично заявляють: Якщо ви не хочете втратити її, вам потрібно змащувати її швидше.

І з визначенням Маркелло знову зустрівся з відмовою. Він не міг приймати його більше. Катерина не викидала йому на всіх, але він був відгнічений, пити і робити сцени. Відносини поступово розтріскуються. У комплекті останнього спільного фільму «Не доторкатися білої жінки», пара вже мала велику боротьбу. І після того, як Чіаре виповнилося один рік, в спальні тієї ж вілли в Ніцці, де вони колись були щасливими, Деневве сказав: Наші відносини вичерпаються. Я не хочу, щоб продовжити це набагато більше. Це над. Я запакував і пішов до Парижа. назавжди.

7077668

Але Катерина допомогла Мастроянні побачити дочку, яку він дуже любив. Він мав інші діти, як з дружини, так і інших жінок, і всіх дочок. Але Чиара залишилася улюбленою для відпочинку свого життя.
Я зачарував маму цієї дитини, Мартелло себе пояснив.

Після того, як в одному з зустрічей з дочкою в Мартеллі взяли її в кіно, де був фільм з Женевом. Але незабаром Чіара запитала, Дад, давайте звідти тут, я відчуваю себе шкода вам, ти торкнувся весь час.

Повернувшись до своєї дружини, Катерина тільки підняла дітей. Вони побачили Мастроянні з часу, тому що вони мали Чиара.

Маркелло не мав маррію і жити з Деневве, але доля Указував, що він загинув в руках жінки, він прикрашений. Це сталося 19 грудня 1996 р. Далі до нього були Катерини і Чиара.
Тільки через кілька років Деневве помітить, що вона залишила Мастроаніну, тільки тому що вона не хоче переживати біль, коли вона занурила його, любов пройде, і він буде знайти новий мікс.
Вадим був моїй пристрасті, Баілі був мій тільки чоловік і Мастроянні був моїм найбільшим любов'ю.