Норма Жан.

Марилін Монро - жінка таємниця.

Норма Жан, проста, але не проста дівчина.

Марилін - сказав Марилін Монро. Коли я зроблю свій макіяж, я ставлю норма Жан знову. Марилін Монрое існує тільки на екрані.

Після підйому Мариліна до вершини популярності, ім'я Марилін Монрое втомлюється від пам'яті кіновласників ім'я голої краси, яка ще була названа Норма Жан.

Ймовірно, це внутрішня боротьба між Маріліном і Норма Жаном, що призвело до її смерті. Марілін Монро був дуже турбувати всередині Норма Жана.

Але вона завжди подбала про неї, почула її. Коли вона пішла, щоб побачити д-р Грінсон, він помітив, що дуже часто, особливо якщо щось відлякало її, вона поводиться як мазохіст, як покинутий беззахисної дитини.

Як дитина, вона не мала повноцінної сім'ї. Це значно впливає на характер дівчини.

Вона не віддала любові, тому вона намагалася, щоб привернути увагу кожного.

Як Марілін Монро, вона спробувала приховати Норма Жан. Він завжди намагався вписуватися. Я намагався порадувати всіх. Так ніхто не болить її. Для того, щоб остаточно поїсти в любові.

доб.

Вона зробила її. Але не Норма Жан, але Марілін. З часом, ролі пустих блондинки нудно Марілін. Вона здатна грати більш перспективні ролі в кіно або навіть театрі.

Вона змогла відтворити драматичні ролі, малювання емоцій з дитинства. На базі Норма Жана. Вона вичерпана. Не дуже непогані відгуки просто випущеного фільму «Репентант». Втратити дитину. Витрачена депресія. Все це впав на її величезний pile...

Хтось говорить про те, що за смерть, життя Маріліна почала покращувати. Деякі скарги, що вона загинула нестерпної тяжкості проблем. Ми, ймовірно, ніколи не знаємо правду знову...