Наталія Володимирівна

23 березня 2011

Наталія йде до прем'єри, присвячених п'ятиріччю Фонду Голого Серця в Москві. Голі серця – це власний фундамент, який займається будівництвом дитячих майданчиків у провінційних містах Росії. Я поважаю її дуже багато, щоб бути не дивно, особливо в домашніх умовах. Красивий і дивний. Для такої важливої події Наталя обов'язково зносить красиву строгу сукню, але на вулиці вона виглядає просто - сіре пальто на кнопках, колготких і широких завантажень. Це не зірка, але це як багато моделей сукні. Неземна краса і розкіш нарядів набридли / фото набори.

11 квітня 2011

Наташа зустрівся з одним з членів легендарних роллингових каменів, щоб зануритися з ним в одному з ресторанів, обговорити спільні хороші справи. Ронні Ведуться стилет, але наша Наташа продовжується. Цього разу вона вибрала стильну луку, дуже схожу на більшість образів Rosie Huntington-Whiteley, з яких останнім часом немає слуху або духу. Хороша сумочка і хутро пальто, як вона сидить на ній! Збереження фігури після народження трьох дітей не так легко, але модель досягла успіху. Професія.

28 квітня 2011

Я не знаю, що таке сабантую, але посмішка Наталії дуже щира. На жаль, в компанії чоловіків вона відчуває себе досить приємним, враховуючи, що вона нещодавно зламала батькам своїх дітей і чоловіка Джастін Портман. Знімок є свого роду gaggy, всі з абсолютно різних опер, але Vodianova є все світіння і він хабар. Я кладаю замшеві черевики в банті, бо решта не для мене.

26 травня 2011

Ппараці зловила Наталю, як вона була головою нічного клубу The Box Club. Довгий герб ядерно-блакитний колір є трендом російської весни 2012 року, в Лондоні ця тенденція вже давно процитувала. Чудово красива річ, жінка за Наталею в солідарності з мене.

2 червня 2011

Наталія йде на вечерю "Для Росії з любов'ю", яка проходила влітку в ресторані "Спец Марк" (чуйне ім'я, щоб бути чесним). Не можна знову оцінити фігуру матері трьох (!) дітей, адже вона дійсно приголомшлива - тонка, але при цьому підійде. Сукня прекрасно вписується, люблю різати. Човени доповнюють образ і роблять його ще більш стильним і сексуальним, хоча насправді це зображення є бізнесом (при важливому нараді не подобається).

28 червня 2011

Модель запалюється в об'єктивах папарази, що повертаються з Лондона в Париж. Цього разу Наталія віддала перевагу своєрідному стилю хіппі, який для повного набору відсутній тільки наголовку. Дуже добре виглядає, але в порівнянні з іншими людьми. Цікава сумочка з Louis Vyton.

р.

20 серпня 2012

Наташа і її новий хлопець, французьке мільярдер Antoine Arnault, прогулянка по Венеції. Вода стильна лука, яка зробила її модним мандрівником. На фоні своєї людини Наташа виглядає ще яскравіше. Мені подобається!

3 жовтня 2011

Модель краси прибув на шоу Stella McCartney в Парижі. Чудовий мереживний комбінезон відіграний на Наталії з новими кольорами (як і чарівним ельфом). Дуже ніжний і стильний вигляд. Прийміть я плутану білизну Наталі. Чи є це мені або це чорний? Буде краще виглядати білі або бежеві.

4 жовтня 2011

Другий показ та другий образ. Наталя прибув на Paris show Chanel. У плаття з Уляни Сергієнко Наталя виглядає все 100. Неприпустимо, що така ж сукня була колись прикрашена на Ксенії Собчак, але її зовнішній вигляд Наталаша змогла захопити телеведуча. Він прекрасно сидить і прекрасно виглядає. Сама сукня цікава і красива.

29 листопада 2011

Ресторан чекає Наталя. Вона йде там, щоб зустрітися з друзями.

23 січня 2012

Наталія впевнено вчиняє в національній школі образотворчого мистецтва в Парижі. І як ще, якщо не обов'язково, тому що речі красиві і сидять, як непристойні. Простий, маленький бізнес, але дуже цікавий повсякденний образ. Куртка зміїн найкраща!

р.

5 березня 2012

У лаконічному бізнес-знімку Наталія залишає свій готель в Парижі. Я люблю все тут, як і її одяг. Взагалі вона виглядає молодше років і вибирає одяг для костюмів. Cinderella стала принцесою!

р.