Щодня зображення Seyfried

10 листопада 2011

Аманда провів осінній рейдер на магазинах з собакою Фінн. фін, звичайно, не може сказати коханці, що підходить їй і що не так, але його друг Сейфрід не відмовляється і практично завжди бере з собою. Він робить вірну річ, тому що собака чарівна, доглянута і кохана, і якщо молодий чоловік не, то друзі і домашні тварини є кращими супутниками для покупок. І звичайно, Мати, це свято. Для походу в бутіках актриса вибрала простий класичний варіант - біла пухка бавовняна куртка, чорні штани на фігурі, а також м'які «ковпачки». Собачка навіть нублівна Аманда.

10 листопада 2011

Цей же день Аманда запалилася в аеропорту LAX. Хороший повсякденний цибуля. Cajual дуже популярний в Європі і Америці, тому факт, що в аеропортах образи знаменитостей так схожі не дивно. Я висвітлюю завантаження Amanda тут, які дуже круті.

24 листопада 2011

Amanda і її друг і її чотириногий handsome Фінн йти кемпінг. Мінімальна (і, можливо, повна відсутність) макіяжу, зачіски-хвостик, комбінезон і кросівки - це весь образ Seyfried. Вона рухається, щоб поліпшити фігуру і пройти її улюбленим. Що не поганий для простої прогулянки. Не дійсно, він отримує гірше...

28 листопада 2011

У Лос-Анжелесі було сніданок з агентом в Лос-Анджелесі. Я не знаю, як його покласти, але поєднання кольору брудно. Все добре сидять.

2 грудня 2011

Аманда вибрала машину, щоб купити каву в Beverly Hills. Вона дала, і в той же час заварила чоловіка з її розкішними ніжками. Чудово виглядає, але це бум-подібна сорочка.

17 грудня 2011

Торгова актриса в L.A. Самий светр, але зображення є точною протилежністю минулого сексуального стилю. Неприємність і простота зацарювали в шафі Аманди і якщо на суспільних подіях вона є No 1 зірка, то в повсякденному житті звичайна дівчина, яка мільйона. Я не знаю, але в своїй «свідомості» вона чарівна, і як актриса вона хороша, хоча я не готовий сказати, що про всіх. Є преюдице, і там немає.

27 грудня 2011

Аманда продемонструвала велике зображення, залишаючи ресторан «Близа» з матір’ю та Фінном, але аксесуари тут просто просять. Jessica Alba має майже той же стиль, але вона дуже вміло доповнює стильні речі з аксесуарами і виглядає багато разів Cooler, ніж Seyfried. Але неважливо, як попереду Альба Аманда в своєму стилі, ці червоні штани я помітив, не часто на Seyfried яскраві речі, хоча до її зовнішнього вигляду вони будуть дуже корисними.

23 січня 2012

Аманда зловила в дощ, поки не поспішає в ресторані на Західному Голлівуді. Як і ресторан? Не kosher, однак... Здається, що Seyfried принаймні для того, щоб носити клаптяву і шкарпетки. Для такої погоди вона занадто "роздягається", а шарф додає до зображення абсурду. Якби дівчина була робленою, але шарф і сумка залишалися як компенсація.

21 лютого 2012

Стиль Каліфорнія від Amanda Seyfried. Не можна детально вивчити все, але поєднання шкіряних і королевих ніжок робить мене кіркою. І ось фінішна вука, руководство прямо на обличчі.

р.

19 березня 2012

Чи є вони, які мають приплив або ні? Amanda і Josh Hartnett є одночасно ховаючи відносини або ніколи не має одного. Вони добре виглядають разом, хоча. Я люблю цей образ Аманди, але я люблю Джеш краще.

19 березня 2012

Самий ранок, той же день. Салісфід Аманда розповідає про те, що на телефоні немає? Дуже ніжний образ, він костюмує, і він модний зараз. Широкий "крали", надрукований худий...