Зображення Ліндасай Лохан

8 березня 2012

Ліло в Beverly Hills. У порівнянні з тим, що використовується бути, це небо, і десь за землю. Паління, пити і приймати препарати протягом декількох років, а потім виходити з цього цілого циклу дійсно важко, але це добре, що Lindsay принаймні намагається. Звісно, у своїй молоді вона виглядала набагато краще, але я повторю, що її образ на Міжнародному Жіночому Дні не зрадує свого колишнього (я вірю, що колишня) «дівчина з звички». Хороший набір джинси і яскрава куртка, сорочка буде різною і буде просто вишуканою. Не можна повернути красу, але принаймні варто працювати на стилі, а також на малюнку. Я не знаю, якщо вона на правій трасі і нарешті рудоволосий! Її бліда шкіра просто не вистачає кольору.

р.

9 березня 2012

Lohan залишає магазин Miu-Miu в Beverly Hills, що поєднує розкішне пальто. Чудовий образ і якщо 8 березня вона була в простому одязі, то є зірка великий і невеликий. Виготовлені красиві речі і окуляри на підлозі обличчя - це те, що вона потребує зараз. Торгівля є ліфтингом і дуже виснажливим, тому вона робить право, що вона йде на покупка, не клуби. Подумайте про кар’єру (паральність, вибір нової шафи, звичайно), і протягом декількох років думати про сім’ю.

12 березня 2012

Ліндасай очолює японський ресторан. Добрий день. Сірі жорсткі нарядні джинси сидять дивно, освітлюючись її недосконалими формами, і я раджу з взуттям з гострим носієм. Я чекаю погоди і я збираюся купити щось схоже.

р.

14 березня 2012

LiLo провів день окремо, насолоджуючись сонячним днем і його образом. Цибуля називається «який в лісі, який для дерева», я не розумію, чому поєднувати спортивні та класичні речі? Добре, що буде виглядати дрібно, але це не нормально. На появі в цей день вона свіжа, окуляри знову не збігаються, але де бюстгальтер? Мм?

15 березня 2012

Весняний вечір, Lindsay, paparazzi ... У слово, романтика. Зображення дуже добре, і коли ніхто не бачить нічого краще. Штани шкіряні протипоказані.

29 березня 2012

Найдорожчий будиночок, де Ліндай користується її свободою. Це безкоштовний птах. Для того, щоб краще або за гірше, я пам'ятаю Лохан в цьому костюмі довго. Не часто вона в такому хорошому одязі. Світлий бірюзовий колір підійде їй, і стиль якого вона потребує. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

4 квітня 2012

Ліндасай на "Ювелірна виставка". Волосся дивовижно красива. Я люблю одяг, вона не вибрала... Вона не має смаку, як це.

4 квітня 2012

LeeLo йде з бару в Лос-Анджелесі. Повідомляємо, що тільки неалкогольний коктейль, але не можна сказати.

6 квітня 2012

Лохан знову проходив з бару в високих духах і в хороших речах. Чорна траншея, берета, щільно затягує і червоне взуття - список простий, але зображення не банально. Я люблю. Погашення свого персонажа з фільму «Чаптер 27».

9 квітня 2012

Повернутися з маленького покупка. Lindsay виглядає так само, як вона зносила все вона на руці. І все це неправильно...