Лінда Войтова

Неважко сказати, слов'янські красуні є провідним модним світом. Чешка модель Linda Vojtova почала свою кар’єру, коли вона була 15-річною. Старт своєї кар’єри отримав конкурс Elite Model Look, в якому Лінда стала переможцем. З тих пір популярність не залишає дівчини: вона всюди – і на чохлах журналів, а на модних шоу і в рекламі відомих брендів і, нарешті, вона обличчя Максмари.

р.

р.

Лінда на кришках журналів:

р.

Войтова - рекордна модель. Вона мала 66 шоу в одному сезоні. Звісно, Ліндс відразу почав бути у порівнянні з колегами, видаючи свої такі назви, як «Литва Гіселл», «друга Єва Герзігова» і «бестові губи» (хоча вона любить ніс більше: «Нікому має це».

р.

р.

р.

р.

Чи мріяла Лінда про це десять років тому? Важко. Тоді 15-річна школярка, піднята однією матір'ю, тільки мріяла про високі заробітки і реальні ювелірні вироби. А потім за два роки вона підкорила європейські подіуми, прийшла до роботи в Нью-Йорку - і залишився.
«Цей місто є об'ємом. Я просто не можу сидіти ще. Інколи я зіткнулася на вулицю і кричу – емоції
р.

Лінда має безліч фотосесій, в яких вона рекламує певні речі. Про свій стиль, Лінда каже: «Незламний.» Завжди вітер в Нью-Йорку. І тільки потім – “молодий”, “секс”, “пан”. І Лінда в'яжемо своїми светрами.
«Я був з вами, так як я був п'ять років. Коли ви закінчите светр, ви відчуваєте таке задоволення, як якщо працював Тиждень моди: довгий і нудний. Хоча я часто в'яжу мої друзі шарфи в подарунок: светри є великою відзнакою.

р.

р.

На сьогоднішній день Лінда Войтова працює в індустрії моди протягом десяти років. Не дивно, що вона хоче спробувати свою руку в новому бізнесі. І Войтова вирішив звільнити власну лінію ювелірних виробів. Не дивно, що натхнення Лінди не була рідною матір’ю, ні навіть «любля життя», але її чотириногий друг – Шиг Цзу собака. Войтова присвячувала колекцію ювелірних виробів «Любовський Всесвіт» – шістдесяти кілець, браслети, педанти у вигляді цукрових насінин і з собакою лапами.

р.

р.

Я проживаю більше мого вільного часу, і крім того, я дуже люблю тварин. Я завжди хотів купити щось, яке нагадувало мене з мого собаки, але я не можу, тому що нічого не сподобалося. Саме там, де виникла ідея?

І має досить серйозні ювелірні вироби. Лінда проводить свої «модельні заробітки» на ювелірних прикрасах. Або можливо, ви просто інвестуєте, коли ваша кар'єра перестає заробляти гроші.

«Я збираю їх, особливо зі сапфіровами, для кольору очей. Я хочу бути як Elizabeth Taylor, який може носити ювелірні вироби.
Не просто любов собаки, що надихнула колекцію. Виявилося, що це ще один подарунок Войтова за десятиріччя своєї кар’єри. І приймала, що вона не мала богослужіння зробити таку екстравагантну колекцію без подання її дружечка - Jamison Ernest.

«Для того, як Джим отримав мене в ювелірну колекцію: він пришиває сам одяг, робить фільми, і малює фотографії. й
р.

р.

«У мене є велика пристрасть до ювелірних виробів! Я думаю, що кожна дівчина має те, що пристрасть. Я почав приймати уроки ювелірних виробів... Я тільки зробив це близько двох місяців, але я думаю, якщо я це зробити ще кілька років, я буду в змозі зробити мій цвіль. Це буде дійсно класно бути ювелірним дизайнером в майбутньому. ?

Категории

Смотрите также

Новое и интересное