15 грудня 2011
Погано, що чоловік на фото не коханий Камерон, але близький друг. 39-річна акторка ходить навколо Нью-Йорка в найбільш банному образі, який не дивно виглядає на її якось особливим завдяки дивовижному фігурі (не дивно, адже її ніжки найкрасивіші в Голлівуді). Чорна шкіряна куртка, пов'язана над темно-сірим шарфом, вузька злегка зношена джинси, а також чорної завантажувачі - набір речей, які, ймовірно, кожна дівчина має. Крім того, діаз провадить довгий кардиган, непристойно приклеює з-під її верхнього одягу. Ймовірно це єдиний негативний нюанс всіх цибулі.
р.
7 січня 2012
Камерон виходить з салону нігтя в Beverly Hills. Виявляється, що Камера чудово піклується про себе: вона йде в тренажерний зал, салони краси і т.д., і в кінці минулого року вона зробила нову ярлик. Не поганий кара, але я думаю з довгою волоссям, діаз буде виглядати молодше. Я пам'ятаю Камера з часів «Маска» і я сумний, вона настільки чарівна і приваблива там, і зараз... Час не запускається, але її посмішка і ніжки її трубки, які не змінилися з 20-го дня народження. Цибулю в сірому до обличчя блондинка, тільки светр широкий.
17 січня 2012
Камера зробила візит до салону краси Лос-Анджелес в простому повсякденному наборі однакових синіх джинси, черевики, доповнивши все це з довгою в'язаною чорною курткою і подовженим сірим трикотажом. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
р.
23 січня 2012
Cameron залишає 4-зірковий готель в Парижі. Столиця Франції є божественно красивим, мода народилася там, і зірки майже завжди намагаються виглядати 100 в цьому місті. Чудовий образ з відкритими папаразійними ніжками був знятий в понеділок. Витончений, вишуканий, розкішний ансамбль, але хатинки можна замінити чимось більш презентабельним. Нахос дуже великий, хоча з короткою стрижкою, діаз не схожий на неї.
76915931
23 січня 2012
Яка красива однобортний куртка! В іншому випадку, залишаючи Париж готель, Камерон виглядав так само, як вона використовується. Я також люблю мій гаманець, я не знаю компанії. Але куртка, куртка виглядає чудово.
24 січня 2012
Камера прибув на "Givency Fashion Show" в Парижі. Чи вона зустрічає Jared Leto на Fashion Week? Я хочу, щоб вони були разом, але явно не доля, тому багато років пройшли. Наряд красива, шкіряні брюки не підходять для всіх, але на малюнку Камерона вся нижня частина виглядає чудово. Досить сірий клоак, спочатку захотівся викликати його пончо, але, очевидно, це або пальто або кардиган. У одне слово, кришка:
9 лютого 2012
З келихом веселощів діаз проходив через Beverly Hills. Сонячний день = сонячний образ. Цікаві бежеві речі на Cameron, хоча я не знаю, що це таке, але коли ви хочете "ховати" це ідеальний. Решта зображення, як звичайний, випадковий.
р.
25 лютого 2012
Розглянуто зовнішній вигляд актриси, показаний на шляху з медичної клініки Beverly Hills, місто, що є головним резиденцією Камерона. Чому вона пішла до медіа-клімату невідомо, але вона з'являється повністю здоровою, Міс Позитивний. Здорове укладання і хороший образ, який почався з військового куртки і закінчувався елегантними сандалі. Поєднання речей з різних стилів, Diaz створив дійсно красиве зображення.
2 квітня 2012
Камерон на прогулянці в Нью-Йорку в модному юнацькому банті.
р.
7 квітня 2012
Актриса виходить з аеропорту LAX. Ніжний, чистий, натуральний образ.
7 квітня 2012
Це перший раз я бачив обличчя Сестра Камерона, і так, вони виглядають як. Це просто щось не дуже добре виглядає на її старшій сестри. До речі, вони відпочивали разом на Гаваї. Камерон в одному образі, як і в останньому малюнку. Шарф так довго, я боїю я перетягував на землі більше одного разу.