Троянди Мисливець Латинки

29 січня 2012 р.

Брутальність Jason Statham і витончений Rosie Huntington-Whiteley вихід ресторану в Малібу. Майбутнє дружини Ясону (докладно можна назвати те, що) сьогодні святкує її 25-го дня народження і хто знає, Статех може остаточно прийняти рішення про пропозицію руки і серця. Добре, в той час як Rosie flaunts не в довге біле плаття, але в бежевому міні, що чудово виглядає на ній, як на лляній моделі. Навіть шарф не зданий зайвим у цьому образі. Великий цибулю, але зустрітися з потенційною матір'ю-в-правою (вони обідали з матір'ю Ясону) можна буде вдатися більш скромно, але чому повинні бути захваті? Всі (найбільш усе) побачили її. Я думаю, що ця пара чудово впишеться в концепт Бонні та кліпу Clyde.

3250Р. 3700Р.

22 лютого 2012

Росес і Джесон глава в свою квартиру Нью-Йорк. Jason виглядає смішно, хоча він зазвичай маскулінність і елегантність, але Whiteley знаходиться в наряді типової моделі. Насолодіться інтересами, дивляться на вуличні луки світових моделей і ви побачите, що я правду. Але вона підійде їй. З його параметрами можна носити практично все і все буде виглядати як п'ять. Я люблю джинси і сумку, вона вже приніс черевики (модний маняк), і я не люблю хутряні шуби на всіх, крім штучних. Ясон, звичайно,

24 лютого 2012

З аеропорту LAX любителі вийшли окремо, тому фото з ручним Jason ми ніколи не чекали. Вони кажуть, що Rosie має великий стиліст, але, очевидно, в звичайному житті вона спирається на свій смак, який витягує її вузьким дном і широким верхом (для показання струнких ніг є параmount). Цей превесний образ досить добре з фігурою моделі, але сумка тут не вписується. Він навіть схожий на фотошоп. Так що мені не сподобалося, але сама цибулю виконана з небанального кольору шкіряної куртки, щільно наряджаючи чорні брюки, чорні широкі туфлі (що вони занадто широкі, добре, прийти) і шарф дійсно хороший.

Троянди Мисливець Латинки р.

25 лютого 2012

Розі і Джесон на прогулянці в Каліфорнії. Jason frowns і Rosie є в високих духах. Чудово виглядає: простий і ніжний. Повідомляйте ще ті сірі черевики, які вона думають, що все підходить. Ну, що там, де вони дійсно прийшли.

26 лютого 2012

Малібу, Каліфорнія. Ринок місцевих фермерів дуже солодкий і навіть Росі не може протистояти смачній полуниці. Виглядає прямо, щоб сказати не льоду, але ви можете відписати його раніше вранці і втоми. Вона знову кладе на її улюблене взуття, яке можна побачити на фото краще (Я не розумію, чому вона не закріпила, напевно вже зламалася блискавка, плитка злетіла, і вона зноситься і зносить, зноси і зноси...). В самому серці наряду є безформний светр і скорочений джинси в тон взуття.

Троянди Мисливець Латинки Р

1 березня 2012

Ясон, щаслива кішка, закохує кохану з аеропорту LAX. Розі практично без макіяжу, але в хорошому одязі і з промитою головою (навіть, є різні зірки, є навіть екземпляри з девілами, ніж на голові). Я люблю цей бантик, верхній бізнес, дно casual. Поєднання працює!

6 квітня 2012

Росес листує Лондонський клуб з друзями. І прямо так, треба відпочивати, бо вона не 50. Добре виглядає. Штани шкіряні і замші чудово поєднуються.

10 квітня 2012

Якось вона сильно втратила вагу, вона використовується для того, щоб бути більш тонкою і приємною. Навіть одяг не так, як вони колись були. Речі брендовані, але їх поєднання не зовсім вдало. P.S. Вона повертається в її фаворитах.

16 квітня 2012

Розі в сукні Stella McCartney прогулянка вулицями Сполучених Штатів Америки. І чому це те, що вона рідко зношує сукні, тому що вони підходять її так багато? Чудова річ з мереживною вставкою, але найголовніше, Rosie відстібається плаття правильно, інакше вона буде виглядати як капюшон. Хороший вибір взуття цього часу.