Макіяж від Ashley Green

Ашлі Грін – молода і красива американська акторка і модель. Вона відома своєю роллю як Alice Cullen в Twilight. Ашлі народився 21 лютого 1987 в Джексонвіллі, Флорида. Спочатку вона сподівалася зробити кар’єру в моделювальному бізнесі, але її зростання було недостатньо. А А Ашлі стала акторкою. Кінотеатр «Зелений» пройшов з підтримуючою роллю в комедії Михайла Кайла «Моя Дад» – Психо (2007), Старінг Майкл Дуглас.

Відомий для своїх романів з Chase Crawford of Gossip Girl, Joe Jonas of Jonas Brothers. Офіційний список не великий, але це може бути кращим. Вона також обличчя косметики Avon.

1,1 км Я не фанат Ашлі, але це точно про неї - певний шарм. У макіяжі Ашлі є постійним - класичні стріли і блиск природних відтінків. Цей образ є одним з моїх улюблених: красиво підкреслюють очі, «смажити» блиск і приголомшливий зачіска.

2,2 км Зображення частково провал. Так, очі підкреслюють красиво, люблю тіні. Але макіяжні митці чітко заклали фундамент в темну застібку, адже особа перетворилася білою, а блиск тільки посилив ситуацію.

3. У Неймовірно красивий образ! М'який і теплий відтінок волосся з медовими нотами, ідеальні стріли, сяючі шкіри, красива посмішка. Така дівчина відразу хоче взяти картинку на кришку. Ашлі!

4. У Я люблю відтінок помади, він соковитий і смачний, як дозріла ягода. Плюс, Ashley є дуже добре підходить. Око макіяж за стандартом - все дрібно, нічого не скаржаться. Єдине, що є багато тональної основи, особисто я відчуваю себе маскою або фотошопом для екстремального випадку. Але в цілому, дуже хороший образ!

5. Умань Він точно на Хеллоуїн! Неймовірно! Знову ж, дуже відбілюється обличчям, зоряним контрастом між тілом і обличчям! І ті ж неживі губи -- о, вони руйнують картину. Я не говорю про перу. Це сумний!

р.

6. Жнівень Красивий! Дуже багато! Gentle blush, красиві очі, губи і плюс все - дивовижний колір волосся!

7. Про нас Не подобається. Ось чому, вона руйнує волосся. Так, волосся красиво блискучі, але прямий розділ тут не прикрашають Ашлі, хоча макіяж відмінний!

8. Великий Делікатно кораловий кольоровий помада - ідеальне рішення для ashley з улюбленим макіяжом очей і кольором шоколадних волосся.

9. Навігація Налаштуйте свої вії і зніміть! Це не добре для неї з цими пухами, вона втратить її образ. Без цих стрижок, все буде ідеально. Вона чітко розповіла Кім Кардашяну до дня.

10. Нагадуємо мене про епоху Elizabeth Taylor. Красивий! Голлівуд класичний!

Р