Лоубутини

Туфлі, які подали половину світу божевільним! Після того, як ви носити ці черевики, ви не можете зупинитися. Червона підошва, високий каблук і платформа не залишить байдужим нікого. Модисти готові продати свої душі для пари нових, красиво упаковані взуття. Вони готові відтінити біль заради цього створення і одягати їх в спеку, навіть в холоді.

Як говорить Крістіан Лоубутин, «Високі підбори – це задоволення, неможливе без болю». Ви не можете носити шпильки, не носити їх. Відчайдушно, ви знову поставите балети, і поглибте, ви мрієте носити ці знамениті туфлі принаймні пару годин, щоб показати.

Знаменитості також великі вентилятори червоної підошви і збирають всі номери з ними.

1,1 км Blake Прекрасний.

р.

Вона купує сотні взуття і налічує 300 пар у своєму гардеробі. Більшість з них вона опинилася з набору «Дівчинка-гіпс». Я теж! І звичайно, Blake любить любе. Він завжди думає про Blake. Пара взуття виготовлена для Lively's The Blake. В цілому вона має досить хороший набір відомих взуття.

761462

Це імена для Blake Прекрасно.

2. Дженніфер Лопес.

З любов'ю для цих взуття є великим і достатньо для всіх. Цього разу вона приурочила пісню до них.

Габаритний зображення

3. У Кім Кардашян

Соціал також відомий своєю визначною пам'яткою для luboutins. Туфлі на високій шпилькі практично ніколи не відключають її ноги.

Р

Список любителів любутинів нескінченний. Я виділяв ці знаменитості, тому що це на нозі я часто бачить взуття цього бренду. Незважаючи на те, що вони популярні Biense, Victoria Beckham, Fergie, Kate Moss, Lady Gaga, Jessica Alba і багато інших.