Діта фон Teese: Останні фотографії

1 грудня 2011

Діта Вон Teese є поспішаючи додому з різдвяної вечірки в Playboy Club в Лондоні, Англія, на початку грудня минулого року. Розкішний лопескій зірці не лякала всіх її шармів, але елегантно висить тільки ноги. Не дивлячись на підтекст партії, де зібрані найбільш фігурні і випереджені знаменитості, Діта став дуже модним чорним і рожевим мереживним платтям і гарним сатиновим взуттям від Christian Laboutin. Вона виглядала дуже жіночний і сексуальний цей вечір, підкреслюючи апенську талі. Я знову переконаний, що сексуальність приходить з-за кордону і неважливо, що ви зносите. Одяг – екскурсія.

Р

Діта фотографується сидячи на машині і залишаючи захід. Її 39-річна фігура чудова, її ноги чудовий!

7 грудня 2011

Dita залишає Кафе з гаурметовим дубом в Лос-Анджелесі. Зображення «чорного вдова» далеко від всіх, але серед них «всі» не є ім'ям Діта фон Тейсе. Вона відмінно представляє все, що надягається на її ідеальне тіло, і навіть така відверто нерозмітна сукня виглядає на ній, як непристойна.

Дуже дякую! Стрічка ззаду досить "пікіант"...

11 січня 2012

Посмішуючи папарцзі, Діта посміхається солодко і йде про її бізнес, залишаючись за парком Cadillac. У Лос-Анджелесі Діта виглядає більш стримано, ніж звичайні, але класичні локони і перманентна червона помада завжди з нею. У вінтажному вигляді, поєднує стильні штани з високим вписом і чорним джемпером, виглядає дуже лаконічно і стильно. Цибулю вдало доповнять сьогодні модними «кашенями» склянками, а також сумочками (особливо Біркін). Діта знайшов свій стиль і не існує того, що він міг розгонутися її сучасним зображенням 20-х років.

30 січня 2012

Діта на прогулянці у Франції. Зображення проста і навіть можна сказати не в стилі Dita von Teese, але це холодно зовні і обов'язково необхідно утеплити себе, щоб порадувати себе власним здоров'ям. Класичне чорне пальто поєднується з гумовими черевикими не виглядає смішно, немає диссонансу, хоча гумові черевики, які зараз модні, я не люблю дуже багато. Дуже гарне зображення. Пішохідна сумочка над плечем - це найкраща прикраса, яку Teese може підібрати для цього образу.

3 квітня 2012

З глави to toe в червоний Dita фон Teese flaunts на Західному Голлівуді. вона, звичайно, чарівна жінка, яка повинна народжуватися не зараз, але багато раніше (Я думаю, століття або два роки тому вона була стильною іконою), але це наряд, прикрашений мене трохи. Я не люблю носити все в одному кольорі. Може бути, я підбираю на ньому, але я повинен розвести атмосферу з чорною фурнітурою або іншими деталями. Але її автомобілі завжди круті!

Зверніть увагу на взуття!

19 квітня 2012

Діта і Theo Hutchcraft, з яким вона активно приписується романтичними відносинами, залишають ресторан. Келлі Осборн був в компанії з ними, але вона не потрапила в лінзу. Діта і Тео зробить барвисту пару, але він 14 років молодший, ніж її, що є значною віковою відмінністю. У будь-якому випадку, чоловіки змінюються, і Von Teese є розкішним, як ніколи. Для вечері в ресторані вона вибрала сіру сукню з відкритими плечима, надійшла на чорні шкіряні рукавички, підібрали велику зчеплення, і знову приділила данину Крістіану Лабутину і віддали перевагу всім взуттям його міцного створення. Приголомшливий образ зрілої, впевненої жінки.

PR чи ні?

21 квітня 2012

Діта з друзями на фестивалі Coachella. У соковитій сукні з вишневим принтом Dita добре виглядає, пухкий і якось незвичайний, адже в більшості випадків вона вибирає строгі, але жіночні сукні. «Коахелла» впливає на всіх присутніх, і тому що Діта трохи змінила себе. Я не схожа на круглі окуляри дуже багато, але Dita є такою жінкою, яка вона підходить практично всім. Біла шкіра відмінно контрастує з чорними деталями шафи.

Зображення ближче...