Rihanna - це екстравагантна дівчина, тому її зображення, які в повсякденному житті, цікаві, суперечливі і різноманітні. Якщо ми вже подивилися на повсякденні луки співачки, то я пропоную подивитися на зображення з різних подій, які відбулися в цьому році.
27 січня 2012
На прем'єрі «Михайл Джексон: Безсмертний світ Тур» в Лос-Анджелесі Ріанна показала набір одягу, який був призначений для нагадування стилю родини Джексон. Але вона стала частиною імперії, що день? Я думаю, що я не знаю, що вечір був про Майкл Джексон, я хотів би, хто Реа був адаптований до. Ексклюзивна куртка від Claire Barrow, легінси від Helmut Lang за 30 000 рублів, а також блискуча в кожному розумінні сандалі «Lady Max» від Christian Labutin на 45,000 рублів відмінно поєднуються один з одним, створюючи аура, яка Rihanna надихнула. Як виглядає справжній фанат поп-королю, який насправді є.
р.
11 лютого 2012
На вечірці з нагоди прийдешніх премій Grammy Awards співак з'явився з новим кольором волосся, ставши блондинкою, але ключ до її успіху з папаразисом і чоловікам, які вечірні знаходяться в витонченому костюмі trouser з колекції Bottega Veneta. Костюм прекрасно сидить, а класичні човни з Крістіана Лєпіна з автографом на червоному підошві відмінно доповнять основну частину наряду. Цього разу Риганна вирішила орієнтуватися на природність і використовувати мінімум косметики.
12 лютого 2012
Знімок Michelle Pfeiffer у фільмі “Scarface” надихнув Ріанну для створення сексуального, відвертого і водночас елегантного образу на “GRAMMY Awards”. У сукні з Арані, взуття-ілюзії від Christian Laboutin і численні золоті ювелірні вироби Ріанна, здається, виклик чоловікам. Не тільки завдяки наряді, але й завдяки її фігурі, яку співачка скоригувала недавно за допомогою особистого тренера і здорового харчування.
18 лютого 2012
Rihanna в колекції Stella McCartney в Лондоні захопила всіх. Вона виглядала вишукано і гламурно знову в глибокому виконанні сукні з Арані. Що стосується відпочинку, Ріанна, разом з її стилістикою, вибрали сандалі Том Форд, зчеплення Diane Von Furstenberg, ювелірні вироби Сусан Каплан і Анноушка Дука. Як і раніше! До речі, після показу Стелла розташувалася в напрямку Ріанни:
«Я не можу пам'ятати перший раз, я зустрівся з Риганною. Я думаю, що це на танцювальному майданчику, коли один з її пісень був грати. Я пам'ятаю, що вона поводиться як звичайна людина, а не на всіх, хто очікує від дівчини, яка збирається завоювати весь світ. На сьогоднішній день вона є однією з найхолодніших, найгарніших, талановитих і вражаючих співаків. вона кохана, слухається, імітується. Все це досягається за допомогою спеціальних методів. вона працює важко, дійсно працює важко. Для шанувальників, друзів і благодійності вона не тільки її ціле, але і її енергія і її ціла душа. 24 Риганна бореться за підтримку людей, які вона вірить. Вона є однією з небагатьох людей в багатому і знаменитому світі, який не обсесує з собою. Вона готова подарувати шматочок себе на звичайну, незнайому людину, і це дійсно рідко. Для Ріанни це просто початок - вона так багато робити. Його популярність тільки набирає обертів, тому будьте в курсі!
28 березня 2012
На промо-фотосесії фільму «Сай-Битва» в Лондоні дебютант в ролі актора Ріанна виглядав скромно, але в той же час елегантно в сукні з нестандартним дизайном від Олександра Вонга, взуття від Крістіана Лaboutin і браслет від Марія Сіда, варто близько 50 000 рублів.
, Україна
2 квітня 2012
На прес-конференції фільму «Сонячна битва» в Японії продемонстрували нову (відкриту стару) стрижку і колір волосся. У оригінальному все-чорному банті Ріанна дивився сердець, але наряд трохи дивний.
3 квітня 2012
Ріанна на прем’єрі кінофільму «Сея битва» в Токіо зрозуміла, що «Піджама тенденція» не збирається в будь-якій точці, але тільки починає розгортатися. Костюм виглядає дуже схожим на піжами, але дуже дорогі піжами з чудовим кольором тканини. Зверніть увагу, що костюм також нагадує кімоно, який, швидше за все, керує Ріанною, одягаючи цей наряд, тому що kimono є традиційним одягом в Японії.
10 квітня 2012
На прем'єрі фільму «Ся битва» в Сіднеї Ріханна виглядала досить добре, але образ виявився досить нудним і вечору провідною акторкою в кіно – модель і актриса Бруклін Декер – приїхали до фору, і Реа довелося розбити її образ головної модниці. Помилки.
10 квітня 2012
Ріанна на попередньому скринінгу фільму «Ся Битва» в Сіднеї в ігровому образі, який більше схожий на повсякденний, з'явився перед камерами фотографів. Ця лука повністю відрізняється від попередніх, але завдяки цьому набору співак здається молодшим і більш прямим, ніж хабари.
18 квітня 2012
Ріанна на вечерю в жіночому центрі «ЕІФ» на дослідження раку не було часу і продемонструвала не тільки цікавий наряд, що складається з модної короткої вершини і довгої спідниці з вирізом, але і якось доведено Стівен Спірберг, що вона хороша актриса. Згідно з чутками, Стівен вже запросив співачки на зірку у фільмі «Jurassic Park 4».
24 квітня 2012
Ріанна ввечері «TIME 100» в незвичайному для її лялькового наряду з березня Принци в рожевій сукні з поголені храмом і яскравим макіяжом незвичайні і епічні. Cinderella пішов, це час, щоб зупинитися в казках.