Присоединяйтесь к нам в социальных сетях!

Следите за обновлениями и получайте порцию позитива каждый день:

Facebook Telegram Pinterest ВКонтакте

Сердцеедка Дженнифер Лав Хьюитт

Чарівний сердечник Jennifer Love Hewitt був чарівним чоловікам понад 10 років, але не так давно вона була критичена для отримання ваги. ЗМІ сподобалось, що з моменту виходу найбільш популярної плівки за її участю «Геартер» Дженніфер досить набрав додаткові фунти, але вони, очевидно, не враховують те, що Любов Гевітт вже 22-річна дівчина, але 33-річна жінка.

«Це невід’ємна частина Голлівуду. Спочатку я сіла і кричав, коли я бачив всі жахливі речі люди писав про мене, про мій вага. Але потім я вирішив, що я повинен бути сильнішим, ніж це. Якщо люди називають мене жиром, є тисячі підлітків дівчат в Америці, які гірше від мене. Тоді я вирішив не реагувати на провокації. Я люблю показати бізнес. Не робіть мене неправильно. Але я занурю в неї весь час. Я знаю, що я буду фотографуватися, і я буду виглядати погано в цих фотографіях. Я вирішив не звертати увагу на це. Я не хочу життя, де я повинен одягатися. Хочу стати нормальною особою. З танцювальних або йога-класів я збираюся потіти. Ось як це повинно бути.

Після успіху романтичної комедії Heartbreakers і Щоденник кар'єри, Love Hewitt starred в основному фільми і маловідомі серіали, але вона не забули. Вона часто мучить на події, де вона вважається вітальнею. У той час, коли улюблений чоловік актриси не такий же, як гідні проекти, але хто знає, що життя принесе цій красиву і чарівну жінку?

Я щасливий! І я самотні! Я люблю себе окремо. У мене є можливість вирішити все самостійно. Я не скажу, що я не хочу чоловіка в моєму житті, але я не шукаю його. У мене є великий час з друзями, ходити, йти на концерти і насолоджуватися все, що Лос-Анджелес пропонує мені. Я думаю, що я буду одною матір'ю. Я знаю, що це важко, але це не страшно мене.
Це жито, що багато акторів вищого ранга кажуть, що Дженніфер є лише вторинним характером сновидіння заводу і де вона зйомок, вони не зірвалися нічого. Я думаю, що Любов Гевітт все ще має талант, і в поєднанні з зовнішніми даними, він все ще повинен відкрити і розкрити себе.

р.

947.86

657442 кв.м.

66733331

173451