Про Шакіра

Музичний, танці, спів і просто дивовижна дівчина – Шакіра. Шакіра має половину свого життя в шоу-бізнесі, але не страждає від голодних захворювань і мегаманії. Вона все ще дає цікаві композиції, запальні танці і радує шанувальникам живих концертів.

Shakira є настільки спокійною і спокійною, що здається, що все легко для неї. Шакіра є лауреатом премії за досягнення в музичній індустрії. Але насправді все Шакіра дав її тверду роботу. Шакіра – це реальна робоча рада.

«Коли ти 20, ти не щасливий! Але коли ви в ваших сережках, ви зрозуміли, що це не краще. Насолоджуйтеся тим, хто я, що у мене є, і зробити його більшою мірою.

З раннього віку Шакіра чітко уявляла своє мистецьке життя. вона була танці, оскільки вона була 4. І напишіть пісні з 8-ми.

Shakira показує дивовижну гнучкість.

Шакіра стала однією з кращих співаків Латинської Америки. А потім завоював популярність і любов по всьому світу. Сама співачка припускає, що вона пише пісні про її досвід, адже вона не може допомогти створювати, але просто тому, що вона любить, коли люди танцюють її музику.

«Люди, які побачать мене, потішаючи свої стегна на телевізорі, ймовірно, думають, що я роблю для життя. Але це не так. Я дуже важко писати пісні, влаштовувати музику і виробляти.

Шакіра почала співати рідною мовою, іспанською. І через кілька років, коли вона стала необхідною і можливою виростити «наперед і догори», Шакіра записав альбом англійською мовою. І сьогодні співачки, які співають англійською мовою, звичайно, прохолодною, але іспанською — приємною.

628368

Шакіра займається благодійністю, організуючи фонд, щоб допомогти безпритульним дітям.

10 листопада 2011 року в Лас-Вегасі відбулася прем'єра премії Grammy Latino Awards. «Персон року» був відомий співак Шакіра.

Звісно, Шакіра дуже спокуслива в танці. Я не вірю, що там був час, коли Шакіра захотіла пластична хірургія, оскільки вона не була щаслива з стегнами та мумією. І тепер співачка стала набагато спокійніше про це, з огляду на її соковитість дуже сексуальна.

Шакіра в відео:

Шакіра отримала честь, що ні Колумбійський коли-небудь отримав - вона отримала зірку на прогулянці слави.