Вічне питання «Щоб не бути? й

У віковому питанні «Щоб бути або не бути?» щодо відомих чоловіків можна легко перетворювати в «Зберегти або не розготувати?», тому що ви можете чітко бачити, як часто вони соромляться. Я рекомендую вам подивитися на тих, хто, за версією журналу Гламур, нещодавно найчастіше змінив їх образ за допомогою вирощеної бороди або бороди (який менш щільний).

Вічне питання «Щоб не бути? й р.

Австралійка актор Кріс Hemsworth чоловік вражаючий і дуже милий. Очистити блакитні очі, Блондинка волосся і відмінний торсо зробити тора привабливим для більшості жінок. З критим диханням вони дивляться на цю блондинку і розуміють, що він ніколи не буде радувати з ними, тому що Кріс одружений і очікується, щоб бути поповнені в сім'ї. Молодий батько добре виглядає і без бороди, але краще він з гладко поголені обличчя. Він виглядає трохи старшим з бородою.

Аштон Кутчер Демі Мура насправді є пеклом чарівної людини, але його борода не колір і шанувальники дуже вдячні актору за те, що він нещодавно поголені її. Кутчер має нестандартну форму обличчя, яка за допомогою бороди стає більш гармонійною, але все ж без бороди він явно краще.

Роберт Патинсон - найкращий приклад того, як молоді люди не повинні йти з бороди, яка дуже довго. Мені здається, що він просто втомився від гламурного життя під світлом точкових світильників і вирішив зробити цей спонтанний «похід». Це не дуже добре працює, але ми всі побачили, що Роб може виглядати як реальний бум, так і грати в цю роль в кіно, як два пальця на тротуарі.

Тексти пісень, а це означає: Я ніколи не бачив Олександр Скарсгард з бородою і (oh Gods!) він просто страшний. Аполлон. Ні, ні, і не більше Олександра Скаргарда товста борода!

до Вічне питання «Щоб не бути? й

Немає коментарів. Брад Пітт краще від без бороди і я сподіваю, що він позбавляє від нього перед весіллям Ангі.

49725

Жорж Clooney - це людина класу ручних людей, що йде буквально все. Що про бороду, що без неї він фантастично добре, і навіть сіре волосся не зіпсує його. Чи можливо це? Ну, крім випадків, таких як Джордж. (не за нічого, він вважається підкореником сердець і тільки Джолі захоплює його).

Який Ян Somerhalder вам подобається: брюнетка без бороди або коричнево-волосатий борода? О, я втратив, тому що в будь-якому випадку він залишається з його основною картою труб - блакитними очима з дивовижним хінтом. Я не схожий на Іан, але він не без його погляду, крім цього вічної муки втомився.

Вічне питання «Щоб не бути? й , Україна

Jake Gyllenhaal більш підходить до ролі улюбленого мами-в-прави, не перерослий вантажівки.

Мати дорогою !!! Не знаю!

Для тих, хто не знає, це Joaquin Phoenix.

Винятковий випадок, коли людина зношує бороду. Я не знаю, чому Kellan Lutz перефарбовується, але на другому фото він виглядає набагато краще, ніж в першу чергу.

Як тільки Пенн Бадглі почав знайомства Зое Кравітц, він припинив пошук після себе. Поганий вплив дочки Ленні або її власну лазію? Я не знаю, але з бородою і сумним виглядом, він виглядає як променева собака. Так що я хочу годувати, прогріти і покласти на замовлення...

Ryan Gosling відчуває себе добре про що це. Хороший хлопець!

Вічне питання «Щоб не бути? й доб.

Завжди вважається Zac Efron нереально солодкий і завжди думав, що йому потрібно - борода, але так як він вийшов, вона не тільки не влаштовує його, але і зробив його деякі смішні або щось. Яка рослинність на обличчі є іноземною. Я думаю Zach виглядає досить міцно, але не борода. Ведмедика не виходила.

Я люблю Jared Leto без бороди, але я думаю, що він добре виглядає з нею.

Роббі Вільямс. Друга фото погана, і вона виглядає як борода. Він стає більш манливим, хоча він вже є чоловіком ковбаси!

Ben Affleck, як його дружина jennifer Garner, іноді забуває піклуватися про себе. Усе, велика сім'я не тільки велике щастя, але і величезна неприємність. Якщо Бен був з Дженніфером Лопесом, який він ніколи не одружений, речі були різні і вона зробила його виглядати ідеально. І так Affleck хороший без бороди, але не багато з нею.

Сексуальний чоловік! З бороди Кену Ревес виглядає як Ісус, і без нього, як простий, але неймовірно красивий і талановитий актор, який він є. Які очі він має... сумний, сумний...