Зображення Vanessa Hudgens

24 лютого 2012

Vanessa "пливає" її особняку, щоб піти на вечірку в студії City в розкішному автомобілі. Так, є дні, коли Hudgens виглядає як мільйон. І це точно так. У яскравому вільному довгий плаття в підлозі, який вдало захопив збиту фігуру актора, Vanessa виглядає шикарно і доповнює зовнішній вигляд відмінної укладки і хоча Hudgens з коротким волоссям я не дуже люблю його тут вона дійсно блискає. Зображення жіночний і помірно сексуальний, просто ідеальний для деяких гламурних фотосесій. Ephemeral брюнетка краса!

17 березня 2012

Vanessa і її хлопець, який по дорозі є кілька років молодшим, ніж її, прогулянка по Нью-Йорку. Остін Буллер сукні, як 20-річний хлопчик, і Vanessa сприяє її улюбленому стилю хіппі, це правда, є нічого в цьому луку з цієї підкультури. Я знаходжу, щоб визначити цей стиль, бо він занадто еклектичний, але знову головне, що Vanessa є комфортним, приємним і безкоштовним в такому одязі. Багато дівчат тепер одягають, так як поєднання теплих, затишних і деяких «будинкових» речей в тренді.

, Україна

9 квітня 2012

У цьому одязі Гудгени можуть легко кидати на демонстрацію з плакатом «Зробити любов, не війну!», адже це, безумовно, стиль хіппі 60-х років. Абсолютна дисгармонія між зображеннями Vanessa і її молодий людина, але як справжня хіппі знає, головна душа, не одяг. Неважливо, скільки я шукаю цю акторку в деяких інших речах, які я більше не уявляю її, вона об'єднала це безкоштовно і позбавлена всього стилю. Комбінувати світло-кольорову і щільну сіру сукню з uggs все ще потрібно керувати, і з якоїсь причини не можна сказати «диво, що мені!», але просто сказати, що образ не викликає негативних емоцій. Що наївний ідіот, який не може одягатися. Але чарівність.

11 квітня 2012

Шопінг не був плідним і ванессом з невеликим бджолом на обличчі йде до автомобіля. Я ніколи не бачив в'язкість перед, і тепер, завдяки Hudgens я зрозумів, що я ніколи не хотів би купити одне з цих взуття (без додаткових деталей, яйця виглядають набагато краще). Ну, звичайно, ви бачите картину в олії - поєднання в'язниці і літаючої літньої сукні. Після того, як я любив таке планування, але недавно я зрозумів, що це не круто, не практичне і в цілому ніжки не здаються більш тонкими (найкращий з моїх помилок).

29 квітня 2012

Vanessa упакована в магазин ІКЕА, і для покупок вибрали спортивне зображення з гаманець від Chanel. Чому вони так неспокійно дефілують красу цього речі? Одягнувши сумочку Chanel з спортивним одягом, на мій погляд, що межує з рідкісним поганим смаком.

Травень 2, 2012

Vanessa відвідала магазин, який продає надзвичайно здорову їжу. Остін водіння кошика, Vanessa на свинцю. Вишитий комфортний і помітно для неї - все, що необхідно для щастя. Приблизно також розглянемо Megan Fox з Mila Kunis, стилі якого дуже схожі на стиль Vanessa. Але вона може прийняти приклад від молодого друга Селени Гомес, який хоча б підкреслить щось на своєму малюнку.

3 травня 2012

Не життя, але покупка. Vanessa знову йде на вивчення асортименту місцевих магазинів, але з яких причин і з якихось причин не в безрозмірному одязі, але в короткій сукні і навіть в закупорках! Звичайно, її фігура далеко від ідеального 90 * 60 * 90, але все ж вона не леді в тілі далеко за 50, щоб приховати тіло. Хороший образ, хіппі ноти простежуються в аксесуарі - цікава підвіска.

4 травня 2012

Vanessa залишає тренажерний зал після заняття. Спортивний бантик - простий і зручний.