До недавнього часу Долце & Габана ЗАМОВИТИ Лінія доповнена Scarlett Johansson. Але босів бренда підібрали відмінну компанію для акторки: не так давно, Моніка Беллуч була названа обличчям колекції помади, а за пару місяців до цього, англійська актриса Фелікті Джонс стала колегою Шарлетта.
Доменіко Дельце і Стефано Губана побачили в Мс. Джонс «самість, чуттєвість, суперечність і краса», і це, на їх думку, просто не можна пропустити.
Фелікті Джонс народився в Січень 1984 і провів свою дитину в Kings Norton Girls' Boarding House. Закінчила вищу школу в школі King Edward VI з однорічною перервою - в той час вона зірвала в серії Серранс. Після того, як вивчали англійську мову в коледжі Вадхем, Оксфорд. Дівчина провела вільний час на сцені студентського театру, граючи основні ролі в Шекспіранському виробництві.
Його любов актора була застрахована в батько і дядько, актор Михайло Хадлі. Вона зробила свій дебют в серіалі The Worst Witch, але після декількох епізодів роль приймала Каті Аллен. У 2001 році Ms. Jones знову з'явився на телебаченні як свого персонажа Ethel Hallow. Під час зйомок сімнадцятирічна Felicity орендувала квартиру в Річмонді і працювала з викладачем будинку, щоб тримати її однокласниками.
Р
У 2007 році Фелікті Джонс почав свою дебют на сцені Королівського суду Лондона на площі Слоань на Заході Енд.
У 2008 році актриса розширила фільмографію з мелодрами «Меми Лоса» і «Повернення до Бредеголова» і епізодом в серіалі «Доктор Хто», а через два роки вона відіграла Юлію в комедії драми «Місто сім» і Міранда в фантастичному фільмі «The Storm», проголошена адаптація роману того ж назви Юлі Таімор.
У 2010 році вийшов молодіжний фільм «Як маррі мільйонера», в якому Фелікті грали основну роль. Її характер Кім отримує роботу як покоївка на престижному гірськолижному курорті Альп. Вона проводить вільний час сноубордингу, і один день сина місцевих мільярдерів попросить стати його особистим тренером.
Партнери актриси на множині були Білл Нігей (Bill Nighy), Brooke Shields (Brooke Shields) і зірка серії «Gosip Girl» Ед Вествік (Ed Westwick).
- Я провів три тижні на борту. Це те, як тривало курси інтенсивної підготовки сноубордингу. Я зробив майже всі трюки в кіно себе! Я можу сміливо сказати, що зйомки перетворилися в повноцінний відпочинок. По суті, я ніколи не уявляв, що я коли-небудь ковзав. У підготовці до ролі я відвідав Ноттінг Хілл щоденно спілкуватися з ковзанами. Я запам'ятовував свої жести, як вони говорили і одягнулися – все це було корисно для мене на набір.
У 2008 році Фелікті Джон був номінований на премію Best Debut Theatre, а через два роки вона отримала Гран-прі на фестивалі Sundance за свою роль у фільмі Like Crazy.
р.
Фелікті грали Анна, молодий студент англійської мови, який закохався в США під час стажування в Лос-Анджелесі. У зв’язку з бюрократичним системою імміграційної служби Сполучених Штатів Америки підлягають значним випробуванням. Заготівля була величезною, і для того, щоб охопити змагання, Felicity вирішив побити режисера, пана Доремуса.
до У фільмі є одна сцена в душі - без слів, але дуже чуттєвий. Щоб привернути увагу режисера, я зняв у себе душ. У мене був асистент, який проводить камеру. Ми відправили CD відео до L.A., і незабаром Drake Doremus назвав мене у людини.
Сьогодні актриса живе в безпосередній близькості від London East End, разом зі своїм хлопцем, художник Ед Форнілес.
до Це буде чудово слідувати в стопах Мерил Стереп або Кате Вінслет. Це просто неймовірний, як вони управляти, щоб зробити правильний вибір, в їх фільмографії тільки видатні фотографії!
р.
3610Р. 4200Р.
Габаритний зображення