Модель з Словаччини

Микаела Кошанова – знаменита модель з Словаччини. Михайло - дівчина чітко не позбавлена полум'я і уваги громадськості. Ця Словацька модель з грецьким профілем і майже російською назвою була одночасно під скуштою Західного преса. Це не так, що вони досягли статусу супермоделю.

Для початку дівчина, безумовно, має потенціал. І вона не має, але заслуговує на «моду». Михаїла стала новим обличчям колекції весняного макіяжу відомого бренду Givenchy. Вона також взяла участь у виставках Калвін Клін, Chanel, Dior, Lanvin, а в 2007 році вона була запрошена для участі в шоу Victoria's Secret.

Але тверда частина точок до її популярності додала романтичний зв'язок з режисером Гайом Ріхті. Незважаючи на те, що він після розлучення з Madonna Guy Ritchie багаторазово визнав, що «побачає перед собою предружність найконкурентоспроможні почуття», це не завадило йому справу. Де саме Гай перша пила Мікела Косянова не відома. Вони можуть зустрітися на комплекті Dior Homme комерційної.

Він сказав мені краси нудно, тому він любить ніс.

- сказав Михайло. Можна сказати, що їхній роман був "закритий" з преса. А що говорить про Михайло.

Однак пара не тривала. І тепер хлопець має нову подругу і, до речі, модель. Але Міка не сумна – вона продовжує свою модельну кар’єру, регулярно бере участь у виставках провідних брендів.

Херсон

«Я консультував мене, щоб почати кар’єру в кіно», - заявив Міка.

Отже, ви бачите, ще одна модель буде втягнути в світ кіно. Якщо "добрий друг" хлопець допомагає...