Звук м'яча 2012

Продовжуємо подивитись на зачіски та макіяж відомих жінок на «Метячій кулі 2012», який урочисто провів кілька днів тому.

Невеликий «креативний мені» на голові Емі Кам'яного не зданий мені протигламурним, навпаки, є певна чарівність в ній, особливо з дуже кошерного хапелю на боці. Колір мого волосся радий мене, але я буду залишатися на власному - emma is a милий рудоволосий, не претенсивний або ніжний білявка (так, і білявка красуні різні). Макіяж стриманий і emma прагне до аристократичної ніжності, яку я недавно був дуже радий "реолярними курчатами". Але її повіки дуже важкі і стріли, якось не цінують...

Я люблю природну і посміхную Scarlett Johansson і нехай її не лежить, що дуже соромлюся, я думаю, що її персонаж непросто. Шар вибрав простий укладку і легкий макіяж, який не буде помітний на всіх, якщо не для соковитої коралової помади (до речі, це зараз в тренді).

Р

Красивий! В принципі, як завжди. Макіяж для важкого п'яти, підкреслюючи красиві риси Джессі-Альба, але з укладкою це не те, що недбала, але невибагливе питання: необхідно, щоб світлова клаптиця випали з під основною масою волосся?

Leighton Meester принаймні зараз на титановому (хоча краще не), тому що зображення надихнула Роса Давсон (мазин IMHO, я можу помилитися).

р.

Я любила образ Ката Босворт на 2012 рік Мет Бал, але я любила темну вишневу помаду ще більше. Не дивлячись на кращий вибір макіяжу для такої цікавої події, але зачіска живе власне життя - Катет вже має два волоски від сили (перебільшено, звичайно, але з об'єму 0), тому вона також зробила промінь, який виглядав трохи дивним (як якщо вона отримує легка енергія від простору через нього, як Альфа з його куркою з проголошених серії 80-х).

3610Р. 4200Р.

Kristen Стюарт в її repertoire. Це добре або погано для вас, щоб вирішити ...

Я використовую для confuse Cate Blanchett і Gwyneth Paltrow, але раптом він світився на мене і я зрозумів, що Kate буде претендувати і більш талановитий. Вона вирощує гідність (понад 42, старі роки ще не скоро), але в цьому випадку її макіяж і зачіска чудово виглядають. Зробіть в пастельних тонах з вишуканими стрілками і стриманою зачіскою, яка дає волоссю об'єм не може, але як. До речі, Kate має таку ж відмінну функцію, як Емма Камінь - важкі повіки.

р.

"Liv Tyler і її статтєві зв'язки, що я називаю цю картину. Тилер красива, яка гріх приховує, але красива в нестандартному розумінні слова. Вона має витягнуту обличчя, і її чубчик зробив її трохи більш правильним, тому це нечітко. Блакитний макіяж люблять практично всі блакитні очі, тому не дивно, що Liv зробив лише такий макіяж.

Амбер Гейрд, звичайно, не Марілін Монро, але я відчуваю, що вона вже поміщена для копіювання образу секс-символу 50-х. Поки вона виходить трохи, але мені подобається макіяж, і форма брів варто працювати.

Я затягував назад з екрану, коли я бачив Anya Rubik. Ані модель дискорду і тонкості здається занадто, занадто очевидна і відверто нездорова. Не радий цим фактом.

PS: Укладка хороша, але волосся трохи пухнастий.

Бруклін Декер. Я не зробив.

Є гарна дівчина, Емма Робертс, але вона свого роду штовхає мене. Молода Голлівудська талант добре дивиться на заході, але це може бути краще, особливо в плані укладання.

Флоренція Welch нещодавно була всюди і всюди я хотів тільки її волосся спалювання червоного відтінку (відразу нагадує фільм «Перфум»). Але з макіяжом, художник макіяжу розбризував, де знаходиться тушна перед очима? Де нормальний контур губи малюнок? Не лід, і це слабке слово.

«Хто так серйозний?
Людина, Джокер виглядає так само, як жінка! Прохолодний, я люблю Lana Del Rey і її образ. Як піти, і з піснями!

, Україна

Solange Knowles і її чудова волосся. Ви можете побачити прямо.

100 з 100, губи (і зуби) теж, але очі Джессіка Частей загубилися в цьому фоні. До чого кладуть фіолетові тіні мого розуму...

Красива дівчина, але якось вона стала монотонним. Завтра - останній епізод The Diaries, тому Nina Dobrev любить вас, добре або погано!

3610Р. 4200Р.

Renee Zellweger є a великий актриса, але її зовнішній вигляд загадки мене. Останнім часом була така солодка і тепер зовсім інша жінка на фото.