Інститут м'яча 2012

Вчора в Нью-Йорку відбулося щось божевільне, а несправність – це кулька Інститутів костюмів, яка проводиться щорічно в модному капіталі світу. Модні критики цілком заслужено називають цю акцію «модний Оскар» і «добу ночей», адже кількість шикарних і недорогих нарядів на найстильніших і красивих знаменитостей планети просто ударить дах. 2012 Мет Бал, який традиційно був проведений в Нью-Йорку з 1948 року, приурочився з відкриттям виставки в Митрополитому музеї, присвяченому двом великим жіночим дизайнерам - тепер загинув Ельза Сямапареллі і живу Микце Праду. Природно, їх модні творіння були на урочистому заході.

Байонс знає, як здивувати, і вона робить! Незважаючи на те, що ми бачили схожий наряд на Bee (на останній рік Метовий бал події), ця сукня виглядає дуже ефектно. З огляду на створення в той же час охоплює правильні місця і розкриває, що варто показувати, і багато декору з перо, мережива і кристалів не здаються зайвим. На іншій жінці цей наряд буде виглядати занадто непоганим і навіть вульгаром, але не на Бейонце.

Бурштинський Хеард на Зак Посен. Сукня відмінно підкреслює всі апетитні кривої актриси, а оригінальний колір костюмує її дуже багато. Єдине, що мене турбує, є дивним хвостом на асамблеях бурштину - це можна зробити без неї, але, на всю ймовірність, він повинен бути родзинкою образу.

Р

Амбер з автором сукні, дизайнером Зах Посеном.

Amy Adams в потокове плаття Giambattista Valli в стилі старий Голлівуд. Плюс блискучі локони на одному плечі - для завершення зображення.

Нарешті, Nina Dobrev обдурив на її улюблених простих суконь, і ми побачимо на її воістину розкішний туалет від Donna Karan, гідність всіх похвал. Браво!

Актриса Аббі Кукурудза, яка не часто побачила на соціальних заходах, з'явилася на кулі в сукні Dior. Я не великий вентилятор чорно-коричневого поєднання - на мій погляд він виглядає занадто нижчим і важким.

Дуже ніжний і жіночний наряд шімінгу білого продемонстрував на червоному килимі Ашлі Грін. Сукня Донна Каран сидить на ній, як непристойна, а нитки з бісеру дають образ вишуканість. Все буде ідеальним, якщо не для ідеального зачіска - волосся icicle навряд чи коли-небудь стане модним трендом.

Нарешті гідний наряд для Cameron Diaz. Після того, як багато непоказних чорної сукні і невдалої укладання, Камера все ще виглядає приголомшливо. Приголомшлива сукня з золотою підлогою зошита з красивою спиною і укладкою, хоча дуже просто, чудово виглядає. І колір волосся дуже хороший.

Сукня Ralph Laurent була дуже різноманітна без помади Camille Belle. Працював!

Коли я пам'ятаю правильно, це перший раз, ми бачили Carrie Mulligan в цьому наряді. Силует залишився таким же (речальник любить спідниці А-подібного силуету трохи нижче коліна), але металева обробка сукні Prada подарувала Каррі нове звучання. Я затверджую сміливий вибір актора, хоча він не добре підходить з її інтелектуальним образом. І приносить розум Йоан Арки з майбутнього.

р.

Я не знаю про вас, але це плаття на Cate Blanchett нагадувало мене з фільму «чорний лебед». Це життєрадісна тема кінчується десь на рівні коліна і закінчується з непристойною волохатою спідницею. З усіх причин, пов'язаних з зовнішніми створеннями модного будинку Олександра Маккорона, це волосся виглядає відштовхується. Можливо, це ефект, який вони шукали.

3250Р. 3700Р.

Chloe Sevigny. Я не знаю, що сказати, але ні, ні, ні!

Claire Danes зберігає розчарування більше і більше. У цей час я люблю зачіску (на відміну від того, що вона носила в Білому домі Кореспонденти' вечері 2012), але плаття, в той час як вона виглядає дуже благородно, не сидить на акторці.

141362

Сукня є дуже красивим зеленим кольором від Carolina Herrera обрана Diana Agron. Якщо її наряд мав інший відтінок, образ не був настільки успішним.

Останній реліз (Діннер білизни White House Correspondents' 2012) був одним з кращих для Elizabeth Banks в своїй кар'єрі, але цей раз виявився значно гіршим. Ліз не подбає про мінімалістський розріз і чистий колір, який підходить їй, і вона одягається в цьому. Немає коментарів.

І ось вищезгаданий чистий колір і досить простий силует, просто на Емілі Блент. Дуже красива і ніжна.

Я не байдужий до колірної гірчиці, але його цікавий відтінок навряд чи збереже весь образ, якщо плаття сидить жахливо. Справа Емма Робертса.

Як я сказав, що багато знаменитостей цей вечір вибрав модний будинок Prada як символ бездоганного стилю і розкіш, і Eva Mendes не був винятком. Актриса з'явилася на червоному ковроліні в наряді, прикрашеному бескою і грайливими пластиковими квітами на ліф, які Miuccia Prada любить прикрасити її творіння.

Модні критики однозначно називають Флоренцію Валлією найбільш стильною жінкою. І ви знаєте, що? Я погоджуюсь з ними. Незважаючи на те, що зовнішній вигляд Флоренції не завжди відповідає загальній ідеї, як виглядати на червоному килимі, вона, безумовно, має власний стиль.

Ще одна дуже стильна жінка - Ginnifer Goodwin. Так як вона змінила її довгі волосся для короткого стрижка, її образ став дуже цікавим, і вона бореться не вдарив їй обличчя в бруду при виборі наряду. І вона завжди робить. Актриса в яскравому помаранчевому одязі з оригінальною формою ліфи від Monique Lhuillier.

Gwyneth Paltrow пішов назад 20 років і відчував, як школярка на випуск. Єдина проблема полягає в тому, що вона виглядає як школярка. На жаль, Prada не завжди зберігає від модних збоїв.

Ми можемо бачити подібні сукні на Hilary Swank перед тим, що не означає, що ми не хочемо бачити їх знову і знову. Хіляр знає, що вона має велику фігуру, і підкреслює її в будь-який спосіб. Порожня тканина і прекрасний колір приємно доповнюється.

Ця сукня на christina ricci є два рази. Варіант один: він виглядає смішно - цибуля двічі розмір Христини. Варіант два: wow, хороший плаття. Я не худий на другий, якщо плаття не розщеплюється на боб і спідниця, інакше вона виглядає, як вона вирвала навпіл. Це дійсно смішно.

Я думаю, що ніхто не буде заперечувати, що в цьому році на Met Ball 2012 є багато гідних шикарних нарядів, але всі ці сукні в двох підрахунках eclipsed Rihanna з її релізом в приголомшливому створенні Tom Ford. Сукня атласне на фігурі Ріанна, якби непристойна, а агресивна змія тема повністю відповідає сучасному стилю Ріанни. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.