♪ Пріч і Макіс ♪

Звичайно, «Метячий бал» – це подія, де знаменитості повинні здивувати всіх своїм розкішним нарядам, але не забудьте про макіяж з зачісками, адже дуже сильно залежить від них. Я раджу ще раз зануритися в атмосферу цього свята життя, який відбувся нещодавно в Америці, і подивіться на зірочки волосся і краси.

Немовлята, створене зачіскими стилістиками на голові Rosie Huntington-Whiteley, бере нас на початку 60-х, коли Bridget Bardot представила цей приголомшливий зачіска. Розі перетворилися в розкішну французьку не тільки завдяки акуратній оболонці волосся, але і завдяки оксамитовому вигляду від густих вій. Не існує сліду непристойної англійської жінки, вона стала істинною французькою жінкою, відрізняється витонченістю, чарівністю і відмінним стилем. Плетемо гай, висотну голову, тонку і крихку фігуру, красиву макіяж в золоті тони і ідеальний немовля - це погляд Россі на "Метячий кулі 2012".

Британська 26-річна акторка Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Що стосується макіяжу, то це не дивно. Ви помітите, що тіні ретельно невидимі? Ви бачите, що вони не підходять до образу Карі? Ну, звичайно, так і так знову. Тексти пісень, а це означає: Я не експерт, але я сумніваю, що бежева палітра буде виглядати гірше, ніж синя.

Р

Щаслива мама Beyonce не дивився з її платтям, макіяжом або навіть зачіскою. Класика - що був вчорашнім вибором співачки, очі яких не лягають - вона дійсно ДУЖЕ щаслива. За допомогою slick hair, Beyoncé з'явився на подіях більше одного разу, і макіяж - стріли і персик губ глянець - також не новинка.

Цього разу Cameron Diaz дивився свіжим, ніж звичайний. І зачіска хороша і добірка надійна (бежеві тони ніколи не пускаються вниз). Але мій Бог, подивіться на очі Cam. Садиба, сумність і байдужість читаються в них. Тепер подивіться на очі Бейонце, і ви відчуєте різницю між родиною і не маючи одного. Підгуз - чарівна жінка, але відтіняє і відлякує перед очима. А ще її підпис посміхалася десь.

Роонея Мара, як Бе, не створювала «Основи ніжних емоцій» на її голові, але тільки виготовляв або поніжний годинник. Волосся на волосся, але макіяж листя багато, щоб бути бажаними: золоті тіні не добре йдуть з яскравою помади Бордо колір.

До речі, Rooney дуже схожий на Miranda Kerr на цьому фото.

Ріанна, як очікується, відрізняє себе. Зачіска чудовий, хоча більшість шанувальників вважають її занадто порожньою. Модний золотий макіяж вдало доповнить образ співачки, що ніщо не говорить про те, що золотий макіяж дозволяє перетворювати від простих до скарбу (як правило, Ріанна не, це хтось, і вона, безумовно, не просто...).

Brilliant здорове волосся Diana Kruger не потребує зачіски, достатньо звичайної укладання. Шкіра актора також дуже добре - сяючий і здоровий. Порошок-бронцер відігравав важливу роль у цій краси.

Sarah Джессіка Паркер відреставрував її довгий кучеряві локони і все буде відмінно, але коріння вирощені метром і буде час для перукарня. Чи вважає актриса про це або таким чином вона повертає її колір залишається тільки вгадувати, але все виглядає легко не дуже багато. Ну, як для макіяжу, то Сара не змінив себе і наносили ніжні блакитні шіммери тіні, щоб її очі, кольори неба, будуть грати з новими кольорами.

р.

Кармен? Есмеральда? Ясмин? Nah, Camille Belle. Божевільний привабливий!

Канадська модель Coco Rocha нагадувала мене про смішну папугу. В першу чергу я не помітив ці модні кольорові пасма, але коли я шукав, щоб там, хоча вони не належать. Мед кольорові волосся аноблінгу Coco, але рожевий непорозуміння робить зачіску дешевою.

Діанне Агрон. Дуже красива дівчина, але не краплина різноманітності, виразу і емоцій, яку я не бачив в ній.

Супермодель нашого часу Gisele Bundchen прибув на м'яч à la Stillturel. Настоюється вісь і виділяється тампонами і більше не потрібно турбуватися, тому що ви дівчина з префіксом - супер, що означає завжди зверху.

Що ви не можете зробити для ролі і в цьому плані, Mario Cotillard - це першокласний професіонал. Я думаю, що це не просто для будь-якої дівчини, щоб вирізати її чубчик, і це так смішно. Але макіяж робить все, це чудово!

Aaaaaaaah! Мама, подаруй мене! Це важко або це Мері-Кате та Олсен. Ви можете подумати, що будинок дівчини спалений вниз, і вона все ще вийшла на м'яч, щоб об'єднати голови «цекен»...

Здається мені або Gwyneth Paltrow насправді змінив багато пізно. Вона, як і багато інших зірок, не зробив култів з її рідкісного волосся, але просто «фарбувати» їх, напевно, здаються елегантними і вишуканими. Макіяж мінімальний, але я думаю, Paltrow може використовувати підроблені вії.

2034560р.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное