Шанель Lookbook.

Я думаю, що ви вже знаєте, що Бред Пітт став обличчям легендарного французького аромату для жінок «Чанель No5» і дотепер він єдиний відомий чоловік, який отримав таку честь. Сьогодні ми подивимося на чисто символічну цибулю нової моделі Chanel і дізнаємось, як вона змінилася протягом багатьох років.

У 1982 році 19-річний Брад Пітт ще не мав зовнішньої оболонки, яка стала втіленням американської мрії, але вже там вже знаходилися творіння головної грибой всієї планети Земля. У той час, молодий Пітт стержає за межами ресторанів швидкого харчування «Ель Поліло Локо» одягнена як гігантська жовта курка, запрошуючи пасерів, щоб відвідати їх, але з часом все змінилося і тепер він обличчя модного будинку «Чанель». Життя дивовижна і непередбачувана, тому не дайте, якщо щось йде неправильно і Brad Pitt знає про це по-перше.

Р

У кінці 80-х років Брад отримав перше місце в телесеріалі, після чого він помітив і почав запропонувати ролі в різних проектах. Природно, не остання роль в цьому грав появі гарячого, молодого і дуже чарівного 25-річного хлопця. Фото нижче дати до 1988.

р.

1990Р. Проекти, які я згадував, повинні бути згадані, вони були недорогими. Звичайно, в той час, Брадлі (реальне ім'я актора) був щасливий про це, але платити за оренду квартиру і харчування, йому довелося працювати в якості моделі і я думаю, що навички, отримані на початку 90-х не будуть йти в марно і він буде застосувати їх для роботи на рекламній кампанії жіночого парфуму Chanel No 5, особливо, так як він отримає семи-фігурну плату (це важливо, коли є шість дітей і Анджеліна Джолі в домашніх умовах).

У 1991 році Брад нарешті отримав те, що він пішов до Голлівуду – він дав можливість і він не пропустив його, порушивши в кіно Thelma і Louise. Час екрану для надихаючого актора не так багато (близько 20 хвилин), але місце з Піттом не залишило дівчат байдужим і вони відразу ж називають його новим статевим символом.

р.

'92 і Brad вже на Оскарській вечірці з тоді подругою Juliette Lewis.

1995 р. Брад отримав м'язову масу, вирізати волосся і одягатися в моді.

7091.

Після фільму «Інтерв’ю з вампіром», «Легенди осені» та «Свято», «Пітт» став вважати не тільки сексуальним актором живим, але й одним з найбільш перспективних у плані кар’єри. Його талант нездатний і я впевнений, що ті, хто ставить на нього у тих років, не розчарувалися.

1997 р.

р.

Акція фільму «Файт Клуб» в 1998 році:

р.

У 2000 році Брад одружився Дженніфер Аністон і багатоповно його популярність кілька разів. Вони вважалися ідеальною парою, але нічого не в цьому світі є ідеальним, на жаль, неприпустимо.

У 2002 році:

У 2005 році Пітт зламав Дженніфер і почав жити з дружиною Анджеліна Джолі, який незабаром стане пансом. Пітт. До речі, в той час, актор вже активно займався благодійністю і не забував про зміну свого образу - за той час як він був блондинкам.

У 2007 році Пітт був батьком чотирьох дітей і незважаючи на втомлені очі, він все ще залишився родзинкою і дуже привабливим.

2008 р. Brad ретро:

р.

Самий рік, але різне зображення:

2009 рік – рік вуса для латуні. Він виріс невеликий вуса для фільму Inglourious Basterds і пішов...

Літо 2009:

р.

Осінь 2009:

Початок 2010:

Лот 2010:

На 84-й щорічній премії Академії Нагороди Nominees Luncheon, Brad виглядали молодше. У ЗМІ було неприпустимо, що він мав пластичну операцію, але я думаю, що він просто збирається до перукарня і косметолога.

2011 рік

(доб. 75)

2012 р. Я впевнений, що Chanel No 5 буде чудовим! І все ж, протягом багатьох років обличчя Brad змінило багато і стає набагато цікавішим (навіть, що мій погляд знову). Успіхів!