Відчайдушний будинок

Кілька годин тому останній епізод 8-го сезону Desperate Housewives був випущений в Америці, що це означає, що для нас це час, щоб сказати прощадити наших улюблених героїнів, які протягом 8 років стали майже нашими родичами. Я, як великий фанат серії, вже дивився на останній, дуже емоційний, серій і був радий долі, приготованим для наших господинь письменників, і для тих, хто ще не дивився серією або не бачив будь-якого з його серії, я раджу пам'ятати і подивитися на те, як це все почалося.

Ідея створення серії прийшла до голови продюсера Марка Вишня, коли побачив на телебаченні новину про жінку, яка загинула її дітей в підборі. Тоді Вишневий думав, що буде цікавим для створення серійного фільму про життя жінок з передмістя, за красивими фасадами будинків, які приховують найстрашніші секрети. 3 жовтня 2004 року повітали перші серії, які зібрали близько 20 мільйонів глядачів. Це був успіх!

Desperate Housewives з виробником серії Марк Вишня

3610Р. 4200Р.

Спочатку було заплановано взяти на себе роль «відчайних будинків» зірок «Секс і місто», а також Памела Андресон, Courtney Cox і «Наречена» Jennifer Tilly. Після того, як ця ідея була відхилена, Teri Hatcher, Marcia Cross, Felicity Huffman і Eva Longoria були схвалені для основних чотирьох ролей в серії, для яких роль в Desperate Housewives стала проходити в світі зірок першої величини.

І зараз про кожного з героїнів для замовлення. Сусан Майєр відігравав Тері Хатчер. Єдина мама, яка постійно шукає любов і щастя. А що щастя приходить до неї - у людини її сусіда Майка Делфіна, відносини якого по всій серії викликали нам нескінченну радість, дикий сміх, а іноді гіркі сльози. Майк став найбільшою любов Сусана: він одружився, розлучився, мав сина, але кінець цієї історії не був щасливим.

Ступінь хвороби людини залежить від кількості секретів.

р.

23550р.

доб.

Ідеальний і кращий домогосподарка Wisteria Lane - Bree Van De Kamp, що виконується розкішним Marcia Cross. П'є одружився з лікарем, і вони мають два чудових дітей – здавалося б ідеальна сім'я, втілення американської мрії. Але не все так гладко: протягом 8 сезонів серії три чоловіків Брее, вона переживає страждання і зраду, алкоголізм, спробував самогубство, розшук для дітей і навіть отримує провину для вбивства.

Домогосподарка завжди хоче зробити щось краще, ніж інші, навіть якщо це просто запіканка.

- відео

Лінетт Сферо виконав Фелікті Хуфман. Мати багатьох дітей, які залишили блискучу рекламну кар'єру на користь тихого сімейного щастя з п'ятьма дітьми і чоловіком Томом, які за всі вісім сезонів скаржаться на неповнені мрії, але майже завжди залишається любим і вірним чоловіком. Лінетт постраждає від складних випробувань - проблемних дітей, страшних захворювань, її чоловік нерозголошення дитини і багато іншого.

Я не знаю, що робити з дітьми, я спробував все. Я навіть купив цуценя, щоб загрожувати його, і вони хотіли дивитися.

203442 Р

р.

Габріель Соліс, зображення якого на екрані так вдало втілювали чарівну Єву Лонгорію. Габі є колишньою моделлю з Нью-Йорка, який переїхав до тихого передмістя з її мільйонером чоловіком Карлос, від якого так важко привернути увагу. Вона успішно компенсує цю увагу в руках 16-річного садівника, ваф, з яким перетворюється в реальну трагедію. За 8 сезонів серії Габі була дружиною мера, і ледь жінка страждала від непорозуміння людей навколо, а пізніше мати двох дочок, хоча для багатьох сезонів Зауважив, що «взуття – це її діти». й

Я не люблю тебе, я люблю тебе. Ви можете втратити мене.

На додаток до основних персонажів в серії є вторинні «відчайні домогосподарки», які так люблять аудиторію. Першим з них є, звичайно, «найбільш поширені розлучення в окрузі». Edie Britt (розглянута Nicolette Sheridan) Аудиторська аудиторія дала стільки, що замість того, щоб з'явитися в серії лише кілька епізодів, виробники залишили її протягом 5 сезонів (але тоді вона повинна «ди» через незгоди з виробниками).

Секс є як теніс: з слабким супротивником, ви починаєте грати гірше!

Ще одна улюблена господиня - Катерина Майфьєр, грала Дана Делане. Дуже домашня і економічна жінка, здатна змагатися з братом себе, але і як багато персонажів серії, приховавши страшний секрет (на мій погляд, найцікавіший і, дійсно, страшний секрет в історії серії).

Мій чоловік завжди дав мені побутову техніку на ювілей весілля, і на його останній ювілей він дав мені пилосос. Через два тижні він загинув. Я не торкався.

Mary Alice Молодий (Бренда Сильний) Серія починається з того, що одна з господинь, тому щаслива гойдалка Марина Аліса, улюблена мати і дружина, пагонує себе в лобі. Ми рідко дивимося Марія Аліса на екрані (по-перше, ми почуємо її голос за сценаріями - це з її слів, які ми дізнаємося про життя своїх господинь.

Але що відбувається, коли ми просимо себе складним питанням і отримуємо відповідь, яку ми сподіваємось? Про нас Ось де приходить щастя.

І останнє героїне, яке з'являється в серії з 7 сезонів, є Renee Perry, що проводиться чудовим актором і співачкою Vanessa Williams. Характер досить цікавий, але (до великого сюрпризу) не приховує особливих страшних секретів від свого життя.

Я люблю задоволення! Чому? Життя коротке і в основному неприємне. Ви gotta grab всі хороші речі, перш ніж ви отримаєте стук.

Я хотів би приділити особливу увагу вулиці себе, де господині живуть і більшість дій в серії. Wisteria Lane є втіленням американської мрії, з її ляльковими будиночками, білими парканами, змащеними газонами і пишними квітами. Вулиця була створена в Універсальних студій і представила безліч фільмів, серіалів і музичних відео (наприклад, рапер Ніллі і Келлі Роуланд "Ділмма" відео). Всі ці будинки є, звичайно, тільки прикраси, всі висадки штучні (крім газону і більшості дерев), і навіть вагони, що стоять перед будинками героїв, вміло виконані дуетки (вих дверях навіть не відкриті).

17050.00 р.

Всупереч поширеній вірі, що відчайдушний будинокдів є сильною милою оперою для жінок, я хочу сказати, що ця серія має все - ігристий гумор, детективні історії, холоднокровні вбивства з натяком на трилер (54 корпсів немає жартів!), пристрасний романтики і драматичний сюжет скручує, над яким можна чистити. Крім того, серія дуже популярна не тільки серед представниць прекрасної статі, але і серед чоловіків. Подруга шахти (повною традиційною орієнтацією) дивилися всі 8 сезонів і був абсолютно радий тим, що він бачив.

, Україна

3798097

Р

Протягом багатьох вісім років відчайдушний будинок був одним з найбільш успішних американських телевізійних проектів, кожен з їх серії був інтригуючим, і персонажі стали настільки близькими, що іноді вони повинні турбуватися про них серйозно. Вони викликали радість і сумність, дав нам море посмішок і котирування для всіх випадків. Я не знаю про вас, але я прошу відчайдушних господинь провулку Вестерія.