Історія в фотографіях

Кінофестиваль 65th Cannes, який відбувся щорічно у Франції з 1946 року. Протягом багатьох років цей фестиваль придбав статус не тільки найяскравіших кіноподії року, але й став одним з найбільш довгоочікуваних і престижних зірочок. Кожен день кінофестивалю - це свято з пишними прем'єрами, море шампанського та яхтових поїздок по Кот-д'Азур. У той же час червоний килим кінофоруму готуються провести поточні зірки першої величини, я раджу, що ми подивимося назад і згадуємо яскраві моменти з історії Каннського кінофестивалю.

Яскравий дебют 19-річного Брегітте Бардота на Каннському кінофестивалі у 1954 році.

Історія в фотографіях

Грейс Келлі, 1955. Актриса зношує білу сорочку та вишиті штанами з паєтками - образ, який увійшов до історії модних виходів Каннського кінофестивалю.

Gina Lollobrigida greets любителі, 1955.

Люкс Софії Лорен позує фотографів на березі моря, 1955.

Історія в фотографіях

Один з найбільш скандальних пострілів в історії кінофестивалю: Роберт Мітчум і starlet Simon Silva, вирвав бікіні для ефектного фото з кіно льодом.

Серія живих фотографій Brigitte Bardot від 1956 кінофестивалю.

Історія в фотографіях

Історія в фотографіях

Історія в фотографіях

Кім Новак на червоному килимі кінофестивалю. Увімкнено, реальне ім’я актриси Марілін, але вона мала змінити її так, щоб аудиторія не була конффузія Марілін Монро. В майбутньому Кім не хоче змінити своє ім'я і не погодився його довго.

Elizabeth Taylor з її третій чоловік Mike Todd, 1957.

Історія в фотографіях

Історія в фотографіях р.

Автомобільний Грант на Каннському аеропорту, 1959.

Історія в фотографіях

Альфред Хічьков і зірка його фільму "Бірди" Tippi Hedren, 1963 Він сказав, що Hitchcock є блім для кіно кар'єри Tippi, не будучи блискучим, оскільки це може бути. І це те, що Радапі відмовилася співпрацювати з Хіччком після голодування в двох своїх фільмах. Хічак заточував зуб на акторці, а завдяки високій позиції в світі кіно, багато його колег відмовлялися від ролей покепі.

Софійський Лорен оточений фотографами та вітрилами, 1964 р.

Історія в фотографіях

Kinodiva Катерина Деневве, 1966.

Історія в фотографіях

Вона з чоловіком Девідом Баілі.

Історія в фотографіях

Джон Леннон і Йоко Оно, 1971.

Історія в фотографіях

Історія в фотографіях

Три покоління Дуглас: Кірк, Михаїл і Baby Cameron, 1979

Франциска Ford Coppola з сім'єю, 1980. З тих пір, поки дитина Софія змінив багато, я б сказав, що цвіте.