Історія в фотографіях

Кінофестиваль 65th Cannes, який відбувся щорічно у Франції з 1946 року. Протягом багатьох років цей фестиваль придбав статус не тільки найяскравіших кіноподії року, але й став одним з найбільш довгоочікуваних і престижних зірочок. Кожен день кінофестивалю - це свято з пишними прем'єрами, море шампанського та яхтових поїздок по Кот-д'Азур. У той же час червоний килим кінофоруму готуються провести поточні зірки першої величини, я раджу, що ми подивимося назад і згадуємо яскраві моменти з історії Каннського кінофестивалю.

Яскравий дебют 19-річного Брегітте Бардота на Каннському кінофестивалі у 1954 році.

Грейс Келлі, 1955. Актриса зношує білу сорочку та вишиті штанами з паєтками - образ, який увійшов до історії модних виходів Каннського кінофестивалю.

Gina Lollobrigida greets любителі, 1955.

Люкс Софії Лорен позує фотографів на березі моря, 1955.

Один з найбільш скандальних пострілів в історії кінофестивалю: Роберт Мітчум і starlet Simon Silva, вирвав бікіні для ефектного фото з кіно льодом.

Серія живих фотографій Brigitte Bardot від 1956 кінофестивалю.

Кім Новак на червоному килимі кінофестивалю. Увімкнено, реальне ім’я актриси Марілін, але вона мала змінити її так, щоб аудиторія не була конффузія Марілін Монро. В майбутньому Кім не хоче змінити своє ім'я і не погодився його довго.

Elizabeth Taylor з її третій чоловік Mike Todd, 1957.

р.

Автомобільний Грант на Каннському аеропорту, 1959.

Альфред Хічьков і зірка його фільму "Бірди" Tippi Hedren, 1963 Він сказав, що Hitchcock є блім для кіно кар'єри Tippi, не будучи блискучим, оскільки це може бути. І це те, що Радапі відмовилася співпрацювати з Хіччком після голодування в двох своїх фільмах. Хічак заточував зуб на акторці, а завдяки високій позиції в світі кіно, багато його колег відмовлялися від ролей покепі.

Софійський Лорен оточений фотографами та вітрилами, 1964 р.

Kinodiva Катерина Деневве, 1966.

Вона з чоловіком Девідом Баілі.

Джон Леннон і Йоко Оно, 1971.

Три покоління Дуглас: Кірк, Михаїл і Baby Cameron, 1979

Франциска Ford Coppola з сім'єю, 1980. З тих пір, поки дитина Софія змінив багато, я б сказав, що цвіте.