Меган Фокс і Brian Austin Green.

Фокса перша зустріч Зелений, коли вони з'явилися разом на ABC. І хоча вона була тільки 18 і "до молодого дивитися BX 90210", "Фокс (змальований в 2006 році) пізніше прийнята, що вона "новий він був великим і хотів би дізнатися його краще." ?

У 2004 році, але було оголошено у 2009 році, що вони були відокремлені і їх відносини вичерпані. Але, як ми знаємо, це тільки початок історії.

р.

На прем'єрі трансформаторів 2007 року. Фокс приймав, що вона завжди відчувала, як там було "поточне проходження між ними".

Меган завжди може покладатися на сильний плече Брайана. Він зняв його з папарзії і вітер з дощем.

2008 рік:

Фокс часто підтримує свого чоловіка на щорічних гонках Toyota Pro / Знаменитості в Лонг-Біч, Каліфорнія, 17 квітня 2010. «Я щаслива людина», - сказав він.

Як знак її глибокого відродження, Меган навіть отримав татуювання з ім'ям її чоловіка на ньому. Чи щось схоже на «Брине майно»?

р.

Наступне залучення відбулося 1 червня 2010 р., а 24 червня 2010 р. вони таємно одружилися в готелі Four Seasons в Гаваї. Після шести днів свого весілля Фокс і Грін насолоджувалися відпочинком в Гаваї разом.

2010 – Долфіни та любов

3610Р. 4200Р.

Відпочинок в Діснейленді:

Пара на тигровому ранчі:

24 день народження Меган Фокса:

Грати в громадські іноді не розуміють:

2010. Брайан поцілунає Меган на храмі:

Солодкий пара і син Брайана Кассія на відпочинок в Санта Моніка, Каліфорнія, 4 вересня 2011 р.
«Я хочу принаймні два або три дітей. Я мріяв стати матір'ю, Меган колись сказав Журнал «Космополіт».

Меган Фокс і Брайан Остін Грін на ювілей JAGUAR:

Брайан і Меган святкують свою ювілейну весілля. Поціновувачі, очевидно, користуються непристоємністю звучання хвиль на Гавайському узбережжі так багато, що вони вирішили повторити обряд щорічно. 2011:

2012 р. В один раз Меган був підозрений у анорексії, і таблики сказали, що вона їсть нічого, але суші. Але актриса показує велику фігуру - і вона, здається, не має болючої тонкості.

У березні цього року всі ЗМІ наполегливо почали заявити, що Меган Фокс очікує дитину. Можливо, у кар’єрі Мегана допускається довгастий сон материнства?