Другий день 65-го кінофестивалю Cannes був відзначений показ фільму французьким режисером Jacques Hodiard “Rust і Bone”. Героїн вечіру був витонченим Маріоном Котильардом, який відігравав основну роль у фільмі. На червоному ковроліні, ніж наряди з відкриття кінофестивалю.
Зірка вечора з'явилася на червоному килимі, звичайно, в християнському діорі. Оригінальна, стилізована тукседо, плаття бюстів виглядала дуже вишукано і благородно на акторці. Я раджу з шаром глибокої блакитної спідниці кульок і оригінальною кришкою, але я плутаний чорним лакованим поясом. Вартість пари тисяч доларів, але виглядає недорого.
Подивившись на червоні килими з різних подій, я переконаний, що Fan Bingbing завжди виглядає ідеально. Її образи небесні, цікаві і водночас дуже елегантні і жіночні. Цього разу акторка захопила аудиторію з порошковою сукню від Elie Saab Couture. Мені подобається, що Вентилятор не відмовляється від шифона, тому що вона робить весь образ.
, Україна
Jane Fonda цей раз вдалася до невеликої хитрості і одягається в плаття з оптичною ілюзією, в якій талія виглядає тонше. Я люблю вибір актора - в цій чорно-білій закритій сукні вона виглядає дуже ефектно, хоча жінка з такою фігурою не потребує ніяких оптичних ілюзій.
р.
Після того, як Фонда на червоному килимі з'явився Frida Pinto в ансамблю приголомшливого фісташкового кольору Atelier Versace. Я люблю плаття - Я люблю колірну мережу і спідницю виглядає дуже оригінально з усіма хвилями, але вона не сидить на Frida дуже добре. Якщо це в стилі, або актриса не знає, як красиво представити себе, але наряд виглядає досить неприпустимо на сході назад. Немає претензій про ніжки - вони розкішні, але їх слід одягатися в інших взуттях, наприклад, в сандалі з шліфованої шкіри, щоб завершити небанальний образ.
Посол краси L'Oreal Eva Longoria знову відповідав на довгу сукню, цей час від Emilio Pucci. Я дуже люблю, як виглядає плаття з спини - цікавий дизайн, але бооб сидить занадто пухкі і потворні протруди. Це, звичайно, не є універсальною проблемою, але весь вид погіршується трохи.
Ви можете очікувати нічого від Beth Ditto, тому принаймні я радий співачки не покаже на червоному килимі, що носить бюстгальтер.
(Рівне)
Поведінка, звичайно, не виглядає чудово, але це леді, назва якого є Фоебе Ціна, вона все ще не може збити. Це дійсно універсальна катастрофа. Фое, здається, бути щасливим.
Габаритний зображення
Судячи всі виходи Virginie Ledwayen на червоному килимі, ця дівчина любить стримані елегантні сукні. Немає нічого страшного в цьому, крім того, цей наряд прекрасно сидить на акторці, і плісирована тканина і грайлива мережива вставка на ліфці не дає нам нудно.
Один з останніх на червоному килимі з'явився онуком легендарного Чарлі Чапліна, Кармен Чаплін. Кармен також актриса, і тепер дівчина знаходиться в цікавому положенні, тому її не було легко вибрати плаття для виходу. Її вибір впав на на наряд шоколадного кольору, який на перший погляд нагадує драпірований ручник. Однак я не можу назвати цей наряд страшним, адже все виглядає цікаво і красиво, а головне скарб Кармена прихована від очей людини, складками тканини.
3610Р. 4200Р.